Michael Diks
Door Michael Diks

Na het gigantische succes van de radioshow en vele hostings op verschillende evenementen presenteert Digital Punk nu het laatste stukje van de puzzel; Unleashed Records. Met het nieuwe label kan Digital Punk nog meer zijn visie op hardstyle uitdragen.

Het nieuwe label zal tracks releasen van de artiesten uit bijvoorbeeld de radioshow. Daarnaast zal Digital Punk de artiesten die ervoor kiezen om op Unleashed te releasen intensief coachen. Daarmee lijkt het erop dat het label niet exclusief zal zijn voor de grootste namen maar zich ook zal gaan richten op het supporten van nieuw en aanstormend talent.

Stormachtige ontwikkeling Unleashed

In de afgelopen 4 jaar heeft Unleashed zich stormachtig ontwikkelt. Met meer dan 200.000 luisteraars per maand is het een van de grootste podcasts in de dancescene en heeft het een vaste schare fans verzameld. Met Unleashed-hostings op festivals als Megabase en Intents en een Unleashed-tour in verschillende landen was het label een logische volgende stap. Het platform biedt nieuwe kansen voor artiesten om hun muziek op een groot platform te lanceren.

unleashed records adaro digital punk intents anthem
Labels
Het managen van een label is niks nieuws voor Digital Punk. Het voormalige TiLLT-records werd mede door hem gerund. Enkele jaren geleden was dit een van de eerste labels die zich focuste op de rauwere hardstyle. Nadat Digital Punk weg ging bij TiLLT en zich aansloot bij A2 Records richtte hij zich volledig op het produceren. Toch lijkt het er nu op dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want met het nieuwe Unleashed Records neemt hij opnieuw de uitdaging om een label te managen aan.

unleashed records adaro digital punk intents anthem
Artiesten
De eerste release op het label zal het Intents Anthem van 2017 zijn, gemaakt door labelmanager Digital Punk en Adaro. Daarnaast komt de nieuwste release van Public Enemies, Crowd’s Gotta Move, ook binnenkort uit op Unleashed Records. Andere artiesten die al tracks klaar hebben staan voor release op Unleashed zijn onder andere Jack of Sound, Outbreak en Clockartz.

Voor meer informatie over het label check je de Unleashed Records Facebook-pagina.

Reageren