Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Dimitri K bereikt een nieuwe mijlpaal in zijn razende carrière. De Fresh New Kicks-master presenteert samen met BKJN Events zijn eigen Sacrifice Day: het grootste solo uptempo evenement ooit.

LEES OOK: Major Conspiracy presenteert line-up voor eerste solo event: G.V.D.

In slechts 4 jaar tijd heeft Dimitri K zijn weg naar de top gevonden en is hij niet meer weg te denken op de grootste festivals. De pas 25-jarige Uptempo DJ verovert wereldwijd de dansvloeren met tracks ‘Early Uptempo Mash’ en ‘Side Fx’s’. Het zorgde voor een cruciale rol als afsluiter van TITANIUM Festival en tijdens Intents Festival: waar hij in 1 weekend o.a. de mainstage afsloot met Major Conspiracy én de Dynamite-hosting verzorgde samen met Partyraiser.

De beste man bundelt nu de krachten met BKJN om ten strijde te gaan tijdens zijn eigen solo-evenement. Duizenden fans zullen aanwezig zijn om 10 uur lang hard te komen feesten met de grootste artiesten van het moment – de line-up wordt binnenkort bekendgemaakt. Wees gewaarschuwd, want na deze dag zal niets meer hetzelfde zijn. “Commencing at the siren, any and all partying will be legal for 10 continuous hours. All other commitments will be lifted and non-existent until midnight, when Sacrifice Day concludes.”

Dimitri K gaat voorop in de strijd tijdens Sacrifice Day: pre-registreer nu

Dimitri K – Sacrifice Day wordt op zaterdag 23 september 2023 overdag gehouden in het Breepark in Breda. Pre-registreer je nu via de officiële website van het event om bij de Early Sacrifice Sale vanaf 27 juni om 19:00 te zijn. “This is not a test.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dimitri K. (@dj_dimitri_k)

Omslagfoto via Facebook-pagina Dimitri K

Reageren