Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Ook aan de andere kant van de wereld leeft hardstyle ontzettend. Een van de grootste evenementen in Australië is Midnight Mafia, dit jaar trekken ze dan ook alles uit de kast en hebben ze grootste artiesten uitgenodigd. 

LEES OOK: Midnight Mafia 2019 komt met eerste info over ‘Kings of the Desert’

Midnight Mafia staat bekend om hun grootste line-up en voor de editie van dit jaar hebben ze maar liefst 10 internationale artiesten waarvan 5 live-acts uitgenodigd. De line-up wordt niet in één keer onthuld: dagelijks maakt de organisatie 2 artiesten bekend die te zien zijn op het evenement.

Eerder stonden al artiesten als Project One en Gunz For Hire achter de draaitafels. Ook voor de 5e editie heeft de organisatie, Harder Styles United, artiesten uitgenodigd van verschillende genres. Zo staan onder andere Angerfist, D-Sturb en KELTEK op het evenement. Bekijk de line-up onder het artikel.

Line-up van Midnight Mafia ‘Kings of the Desert’

Midnight Mafia zal plaatsvinden op zaterdag 11 mei 2019 in Australië. De voorverkoop van het evenement begint op woensdag 13 maart, voor de pre-registratie ga je naar deze link. Vorig jaar was het evenement binnen no-time uitverkocht.

Midnight Mafia – Kings of the Desert line-up 2019:

Angerfist
D-Sturb Level 04: The Identity
Zatox
Atmozfears
Tweekacore
KELTEK
Coone LIVE
Sub Zero Project LIVE Contagion
Warface Live: Heavy Artillery
D-Block & S-te-Fan Live: Ghost Stories

Omslagfoto via Facebook-pagina HSU – Harder Styles United

Reageren