Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Enkele dagen geleden sloot Q-dance het jaar in stijl af tijdens het splinternieuwe evenement WOW WOW. Op dit event werd er teruggeblikt naar 2018, maar werd er ook erg veel bekendgemaakt over het nieuwe Q-dance jaar. Wij hebben een overzicht voor je gemaakt van al het hardere stijlen nieuws voor 2019. 

LEES OOK: Dit was 2018: het jaar van Q-dance 

1. De anthemmakers van Defqon.1 2019

Dit jaar zijn er welgeteld drie DJ’s verantwoordelijk voor het Defqon.1 anthem, waarbij ieder zijn eigen subgenre vertegenwoordigt. Niemand minder dan Keltek, Phuture Noize en Sefa hebben dit jaar namelijk de eer het nieuwe anthem te creëren.

2. De Q-dance Top 100

Ook dit jaar kon de Q-dance Top 100 niet ontbreken, waarvan de Top 10 op een grootse manier bekend werd gemaakt tijdens WOW WOW. De nummer 1 van dit jaar is geworden: Ran-D – ‘Hurricane‘. Hier kun je de volledige Top 100 terugvinden.

3. De anthemmaker van Reverze 2019

Het lijkt een goed jaar voor Keltek te worden: naast het Defqon.1 anthem is hij ook nog eens verantwoordelijk voor het Reverze anthem. Tijdens WOW WOW liet hij alvast een voorproefje van de gloednieuwe track horen.

4. De première van het QAPITAL 2019 anthem

Het was inmiddels al bekend was dat de mannen van Rebelion dit jaar het anthem van QAPITAL zouden creëren, werd tijdens WOW WOW de track officieel voor de allereerste keer gedraaid.

“Big things await us in 2019“

Hoewel er volgens Q-dance nog véél meer aankomt in 2019, zijn dit alvast mooie voorproefjes van het nieuwe jaar. Het eerste evenement van Q-dance in 2019 is de X-Qlusive van Da Tweekaz op 26 januari, waarvoor kaarten nog verkrijgbaar zijn via de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-dance

Reageren