Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Nadat Q-dance eerder al bekend maakte dat niemand minder dan B-Front verantwoordelijk zal zijn voor het creëren van het Qlimax anthem 2019, heeft de organisatie zojuist de officiële videoclip van ‘Symphony of Shadows’ gepresenteerd. Ook liet hij de track al eens horen tijdens Hardstyle by Roughstate, gedurende ADE.  

LEES OOK: B-Front is de anthem-maker van Qlimax 2019: “De geruchten zijn waar!”

“When man forged fire to illuminate the world, it did not reach the shadows hidden deep within the soul. To enter the shadow world, B-Front created a rhythm that unlocks the gates to this realm. This is Symphony of Shadows.” De volledige videoclip is nu te bekijken op het YouTube-kanaal van Q-dance.

In de comments reageren de eerste fans dan ook al vol lof over B-Front’s productie: “Beste Qlimax anthem ooit” en “Ik hoop al jaren dat B-Front het anthem mag maken en kijk wat hij hier neerzet”, zijn enkele van de vele positieve reacties op de track. Bekijk hieronder het volledige anthem van Qlimax – Symphony of Shadows.

Qlimax – Symphony of Shadows

Het Qlimax anthem van B-Front is nu te beluisteren op het officiële YouTube-kanaal van Q-dance. Het evenement vindt plaats op 23 november in de GelreDome. Fans die niet meer kunnen wachten op de officiële release kunnen ‘Symphony of Shadows’ ook alvast pre-saven via de Q-dance website.

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-dance

Reageren