Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Zojuist heeft IMPAQT het volledige floorplan voor de allereerste editie van het festival bekendgemaakt. In 3 verschillende territoria die ieder een ander genre van de hardere stijlen representeren, zal je op welgeteld 6 stages kunnen genieten van de allergrootste artiesten binnen de scene. Dit is wat je kunt verwachten van het gloednieuwe IMPAQT.  

LEES OOK: Q-dance lanceert IMPAQT 2019 line-up 

Q-dance zorgt ervoor dat je op IMPAQT zowel overdag als ’s nachts het festivalseizoen op een epische manier kan afsluiten. Met de drie grote stages – The Colossus, The Octogon & The Invader – zal de beruchte opvolger van Q-BASE de ultieme place to be zijn voor liefhebbers van de hardere stijlen. Het festival staat volgens Q-dance dan ook compleet in het teken van beleving en show, op het welbekende terrein van Airport Weeze.

Waar Q-BASE nog met hosting-partners werkte, introduceert IMPAQT nu 3 territoria die ieder een eigen ‘wereld’ representeren. In deze werelden wordt er geheerst door een eigen Titan, waarbij je op ieder territory 2 stages zal vinden. Hierdoor kan je werkelijk het gehele spectrum aan hardere stijlen beleven: IMPAQT zorgt namelijk voor een balans tussen bekende helden en muzikale vernieuwers door telkens één grote en één progressieve stage neer te zetten.

Territory 01: Harder Styles

Op de mainstage The Colossus staan de grootste namen binnen de hardstyle als D-Block & S-te-Fan, Wildstylez en Phuture Noize op je te wachten. De tweede stage The Dome staat compleet in het teken van iconische live-acts als Frequencerz presents Get Wack!, Gunz for Hire presents Blood Brothers én een speciale ’25 Years Set’ van niemand minder dan Charly Lownoise & Mental Theo.

Territory 02: Raw

In de legendarische hangar mag je op The Octogon raw hardstyle pioniers als Act of Rage, B-Front & Myst, D-Sturb en Rejecta presents The Rise of Rejecta verwachten. Als echte raw hardstyle soldiers willen jullie ook zeker de bunker The Nest niet missen… Hier zal het er nóg rauwer aan toe gaan met artiesten als Bloodlust en Malice achter de draaitafels.

Territory 03: Hardcore

Op de grote The Invader stage zal je in de open lucht kunnen genieten van het beste van hardcore, waar onder andere Angerfist, N-Vitral en Destructive Tendencies een flink hoog BPM over het Airport Weeze zullen knallen. In de hardcore bunker The Armoury zal het tempo nog harder opgevoerd worden door DJ’s als DRS LIVE, Spitnoise & Vandal!sm & Chaotic Hostility én The Satan LIVE. Als kers op de taart staat er ook voor frenchcore liefhebbers genoeg in de programmering…

“Are you ready to face the titans?”

Wil jij bij deze ‘grande finale’ van het festivalseizoen zijn? IMPAQT 2019 – Festival of Titans zal op 7 september plaatsvinden op Airport Weeze in Duitsland. Tickets zijn nog verkrijgbaar via de officiële website van Q-dance, waar je ook meer informatie over het splinternieuwe festival kunt vinden.

Reageren