Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Voor Intents Festival 2019 heeft de organisatie een speciale oproep gedaan: “Calling All Superheroes!” Deze oproep is inmiddels beantwoord door een team van welgeteld 5 superhelden, die samen de aankomende editie van Intents zullen versterken op 5 verschillende stages. Dit zijn de Intents Superheroes. 

1. Captain Intents

De enige echte Captain Intents heb je waarschijnlijk al eerder voorbij zien vliegen tijdens de bekendmaking van het Intents Festival 2019 thema. Deze held is dan ook de leider van het superteam en zal zich het hele weekend bij de Intents Mainstage inzetten, aangezien zijn favoriete muziek het gehele spectrum aan 150+ BPM is. Met talloze acts en niets minder dan een D-Block & S-te-Fan hosting op vrijdag kan je je hier het hele weekend lang vermaken.

“Captain Intents was de eerste bekende superheld van de stad. Hij wijdt zijn leven aan het bestrijden van misdaad en het veilig houden van de Intents metropool. Zijn vermogen om te vliegen helpt hem om mensen in gevaar over de hele stad te redden. Met zijn kracht en vermogen om plasma te schieten verslaat hij misdadigers. Hij vraagt liever niet om hulp, als hij echter op het punt staat een slechterik als geen ander te trotseren zoekt hij superhelden die hem willen helpen om de Intents metropool te beschermen.”

2. The Demolitioner

De sterke Demolitioner is de tweede aanvulling van het superteam. Deze held gebruikt zijn sloopkogel het liefst om te beuken op raw hardstyle, maar heeft daarnaast zeker een grote liefde voor early hardstyle. Ook deze Roemeense superheld zal Intents Festival (letterlijk) komen versterken.

“The Demolitioner is de sterkste van het superhelden-team. Hij heeft gigantische steenharde spieren. De aderen die over zijn lichaam lopen maken hem een unieke verschijning. Ze zijn normaal rood / bruin, maar de kleuren van zijn aderen veranderen echter afhankelijk van zijn emoties. Wanneer hij woedend is, gloeien zijn aderen felgroen op. Hij werkt elke dag door oude gebouwen te slopen met zijn vuisten en een sloopkogel. Zijn lichaam is bestand tegen metaal en scherpe voorwerpen.”

3. Lady Phoenix

Lady Phoenix representeert de vrouwelijke kracht in het superheldenteam, en heeft ook nog eens de hardste muziek smaak. Deze Intents Superhero is dan ook helemaal klaar om te vlammen met een flinke dosis aan hardcore op de Dynamite stage. Hier zullen onder andere hostings van Partyraiser en Destructive Tendencies samen met Lady Phoenix de BPM op Intents omhoog schroeven.

“Lady Phoenix verloor als kind haar hele gezin bij een huisbrand. Deze traumatische gebeurtenis heeft bij haar een diep gewortelde woede en gevoel van radeloosheid achtergelaten. Door deze tragische gebeurtenis ontwikkelde ze het vermogen om vuur te beheersen. Hoewel haar krachten gebruikt kunnen worden om anderen te redden van brand en vuur, heeft ze moeite om haar emoties te beheersen. Vonken en vuur ontbranden uit haar lichaam, wanneer ze probeert haar woede onder controle te houden.”

Intents Festival 2019

4. Bionitron

De vierde held Bionitron bezit als superkrachten kunstmatige intelligentie. Deze Intents Superhero geniet daarnaast het meest van raw hardstyle, waarvoor hij zich dan ook zeker gaat inzetten deze editie. Met zijn kennis zal hij er vast voor gaat zorgen dat er een indrukwekkende lichtshow om alle raw artiesten heen gebouwd zal worden.

“Bionitron is een fusie tussen mens en machine. Terwijl hij op de universiteit studeerde, werkte hij aan het verbeteren van zijn geheime kunstmatige intelligentieproject (A.I.). Er was echter een ongeluk in het laboratorium dat hem hersendood achterliet. Zijn A.I. fuseerde met zijn lichaam en controleerde zijn hersenactiviteit. De A.I. versmolt delen van zijn lichaam met machines om hem in leven te houden. Zijn superkracht is dat hij verbinding kan maken met de digitale wereld, als half-mens en half-machine vol met hi-tech gadgets in zijn lichaam.”

Intents Festival 2019

5. Mr. Insanity

Niemand minder dan Mr. Insanity is de allerlaatste en hypnotiseerde toevoeging aan het team. Deze Intents Superhero heeft een grote voorkeur voor freestyle en zal dan ook het hele weekend op de Outrageous! stage te vinden zijn. Hier zul je samen met hem van artiesten als Promo (met een classics set), Mark With A K en Paul Elstak kunnen genieten.

“Hij is soms de grappenmaker maar heeft ook een serieuze kant. Mr. Insanity is de meest manipulatieve van het team. Hij heeft echter moeite om zijn eigen identiteit te beheersen. Zijn superkracht is mind-control met behulp van hypnose door de werkelijkheid voor anderen met zijn ogen te veranderen. Hij draagt een roze met lichtblauw kostuum in combinatie met een hoge hoed. Zijn haar is wit maar verandert van kleur wanneer hij zijn superkrachten gebruikt om de emoties en gedachten van anderen te manipuleren.”

Intents Festival 2019

Intents Festival 2019 – Calling All Superheroes zal 31 mei, 1 juni en 2 juni plaatsvinden in Oisterwijk. Een beperkt aantal exclusieve pre-party tickets voor deze superhelden samenkomst is nog verkrijgbaar via de officiële website, waar je ook meer informatie over het evenement kunt vinden. 

Afbeeldingen via Facebook-pagina Intents Festival

Reacties

Reageren