Leonie Schott
Door Leonie Schott

Noisecontrollers viert binnenkort zijn 200ste release met zijn eigen evenement: Noisecontrollers & Friends. Met een van deze 200 tracks gaat hij echter iets speciaals doen. Hij is een remix contest begonnen voor zijn nummer ‘Promises’ en jij kunt degene zijn die een officiële remix voor de hardstyle-legende mag uitbrengen. 

LEES OOK: Noisecontrollers viert zijn 200ste release met zijn eigen evenement

De hardstyle-pionier heeft “één van de grootste discografieën ooit gemaakt door een hardstyle artiest” en heeft bijna zijn bestemming bereikt van “The road to 200 released productions.” Hij zal deze mijlpaal niet alleen vieren met zijn evenement Noisecontrollers & Friends, maar ook een remix contest houden. In een video op zijn socials wendt hij zich tot zijn volgers: “Als je er een leuk idee voor hebt, kun je mijn track ‘Promises’ nu remixen en maak kans op een officiële release.” Bovendien krijgt de winnaar een uitnodiging voor zijn Noisecontrollers & Friends evenement en wint een meet & greet met de hardstyle DJ.

Om deel te nemen aan de wedstrijd, moet je de track dowloaden via Noisecontrollers.com/remix. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een hardstyle remix van het nummer. Naderhand upload je de track op Soundcloud en stuur de link naar remix@noisecontrollers.com. Vergeet je remix niet te delen via je socials, tag Noisecontrollers en gebruik #CelebrateNC200.

Het nummer ‘Promises’  werd tien jaar geleden uitgebracht op het Surge of Power EP op zijn voormalige label Fusion Records. Nu is het tijd voor een getalenteerde producer om het nummer een frisse touch te geven. Of je nu beginner bent of al een carrière hebt, als je Noisecontrollers overtuigt met je remix zul jij degene zijn die een officiële release zal uitbrengen.

Win een officiële release van je remix van Noisecontrollers’ ‘Promises’

Verschillende producers hebben al een deel van hun werk gedeeld in hun Instagram-verhaal, maar de competitie is nog open tot 18 november 2019. Noisecontrollers & Friends vindt plaats in 013 in Tilburg op 28 december 2019 van 22:00 tot 06:00. Tickets voor het evenement zijn nog steeds beschikbaar via de officiële Noisecontrollers-website. 

Omslagfoto van Instagram-account Noisecontrollers
Vertaald uit het Engels door Tim Bekkering

Reageren