Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Ieder jaar trekken er meer dan 50.000 bezoekers naar Eersel voor het grootste hardcore festival ter wereld. Dominator is dan ook een absolute must-visit voor echte gabbers. Komend jaar pakt Dominator groots uit met een extra stage op de zaterdag en vier extra stages op de vrijdag.

LEES OOK: Dominator pakt groots uit voor festivalcamping: “Hardcore holiday at the beach”

Organisaties Art of Dance en Q-dance pakken de vrijdag van Dominator volgend jaar nóg groter aan. Op vrijdag genieten campingbezoekers niet van slechts één stage, zoals vorig jaar, maar hebben ze toegang tot maar liefst vijf podia. De mainstage blijft op vrijdag nog een geheim, maar je kunt wel genieten van de andere adembenemende stages en de beste hardcore genres die de scene te bieden heeft, waaronder Uptempo, Terror, Frenchcore en Early.

Meer upgrades voor Dominator 2024

De vrijdag van Dominator wordt daarmee een volledige festivaldag, van 13:00 tot 23:00. Vind je dat nog niet genoeg hardcore op één dag? Beproef dan je geluk tijdens de afterparty op de camping. Hier stamp je van 23:00 tot 03:00 dat laatste beetje energie uit je benen tijdens de silent disco. Dat betekent koptelefoon op, je favoriete kanaal uitzoeken en maximaal knallen.

“It’s the ultimate hardcore weekend”

Dominator staat bekend om zijn unieke locatie en indrukwekkende podia, waarbij het thema van dat jaar tot in de puntjes is uitgewerkt. Bereid je alvast voor op memorabele optredens van de grootste artiesten uit de hardcore scene. Met meer dan 150 artiesten verdeeld over twee dagen op de line-up, kunnen we spreken van het ultieme hardcore weekend voor iedereen die geniet van snelheden van minimaal 180 BPM.

Dominator wordt volgend jaar gehouden op 19 & 20 juli 2024 op de vertrouwde locatie: E3 Strand in Eersel. Ben jij klaar voor het ultieme hardcore festival van het jaar? Volg Dominator op Instagram en Facebook, of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ticket sales, line-up release en meer.

Omslagfoto via Dominator / EDM Kevin

Reageren