Michael Diks
Door Michael Diks

Het ultieme hardcorefestival heeft het thema voor dit jaar bekend gemaakt. Jaarlijks trekt Dominator tienduizenden bezoekers naar het E3-Strand in Eersel en Art of Dance en Q-Dance zorgen elk jaar voor dat het thema tot in de puntjes wordt doorgevoerd. Dit jaar is het thema ‘Maze of Martyr’.


Maze of Martyr
Op 15 juli 2017 wacht het afgrijselijke labyrint op de ontdekking door de tienduizenden slachtoffers die zijn gangen betreden. Ook dit jaar zijn Art of Dance en Q-Dance er in geslaagd om een thema te verzinnen wat perfect past bij het grootste hardcore festival ter wereld. Na gruwelijke maar legendarische thema’s als ‘Carnival of Doom’, ‘Methods of Mutilation’, ‘Riders of Retaliation’ en ‘Metropolis of Massacre’, past het thema van dit jaar perfect bij de stijl die Dominator sinds jaar en dag zo uniek maakt.

Trailer
De trailer van dit jaar toont hoe een verdoemde menigte van tienduizenden zielen het doolhof van martelaars betreedt. De voice-over vertelt dat met het openen van de poorten van het doolhof de weg naar totale anarchie is ingeslagen en je een wereld vol pure ellende in gaat. Er wordt gezegd dat een succesvolle ontsnapping een kansloze missie is, maar toch word je uitgedaagd om het doolhof binnen te gaan.

dominator hardcore festival maze of martyr 2017 e3 strand eersel art of dance qdance

Details
Hoe zeer het ook klinkt alsof je het beter niet kunt doen, zullen de bezoekers van Dominator niet twijfelen als de poorten om 11:00 uur openen op 15 juli om de krochten van de Maze of Martyr te gaan ontdekken. Als er een festival is waar het thema tot in detail wordt uitgevoerd en waar er meer dan genoeg om de podia heen te ontdekken en beleven is dan is het Dominator Festival wel.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Dominator – Maze of Martyr start aanstaande zaterdag 1 april om 13:00u CEST. Het grootste hardcore festival van de wereld verkoopt steeds sneller uit dus zorg er voor dat je op tijd jouw tickets scoort.

Event: Dominator – The Hardcore Festival 2017

dominator hardcore festival maze of martyr 2017 e3 strand eersel art of dance qdance

Reacties

 • Raf 28 maart 2017 - 15:32

  Hallo,

  Hoe kan het dat er al mensen in bezit zijn van een kaartje. Er zou een pre-sale zijn. Ik kan deze niet vinden. Weten jullie hier hier meer van.
  Graag jullie reactie.

  Mvg, Raf

  Quote
 • Michael Diks 28 maart 2017 - 16:49

  Hallo,

  De organisatie heeft naar mensen die vaker in het verleden tickets hebben gekocht een mail gestuurd waar mensen Loyalty-tickets kunnen kopen. Deze mails zijn begin deze week naar de geselecteerde mensen verstuurd.

  Quote

Reageren