Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Dominator maakt zich klaar voor het grootste hardcore festival wereld. Naast het uitgebreide weekend is de zaterdag natuurlijk de kers op te taart: groter dan ooit en met 8 area’s is The Core Citadel een must voor iedere hardcore-liefhebber. 

LEES OOK: Dominator imponeert met uitgebreide line-up: “The very greatest in hardcore and beyond”

Met de release van het kersverse Dominator anthem (gemaakt door N-Vitral) is het nu echt aftellen geblazen. De vrijdag heeft een enorm aantal upgrades gekregen, maar organisaties Art of Dance en Q-dance pakken uiteraard ook keihard uit voor de zaterdag: voor meer dan 50.000 bezoekers en 8 area’s op het prachtige strand in Eersel.

Let op, want die gigantische mainstage is natuurlijk van ongekende klasse. Angerfist LIVE, Mad Dog, Sefa en Spitnoise presents Mix The Future staan onder andere op dit hoofdpodium – samen met een gigantische show, het anthem van N-Vitral, duizenden gabbers om je heen en afgetopt met een vuurwerkshow die jaarlijks miljoenen views trekt. Daarnaast is de RAW-stage een grote trekpleister: op het zand van het E3 Strand tref je hier grote namen als Aversion, Mutilator en Rebelion.

Zoals gezegd is de zaterdag van Dominator groter dan ooit: er zijn namelijk maar liefst 8 stages in totaal. Van Extreme Hardcore tot de classics en van frenchcore tot de future heroes – de line-up is met meer dan 150 artiesten zoals Dimitri K, Tha Playah, Doris, HKV LIVE, Angerzam en het Elitepauper DJ Team van een gigantisch formaat. Deze zaterdag van Dominator wil je absoluut niet missen.

Dominator maakt zich klaar voor de grootste editie ooit

Dominator – The Core Citadel wordt gehouden op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli 2024 in Eersel. Duizenden reguliere- en campingtickets zijn al verkocht, dus ga naar de officiële website van het festival voor je kaarten en meer informatie.

Beeldmateriaal via Dominator Festival

Reageren