Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Dominator hijst de zeilen en verwelkomt deze zomer maar liefst 50.000 bezoekers van over de hele wereld. Het grootste hardcore festival pakt ook dit jaar uit met alle hardcore genres op de unieke locatie aan het strand. “The damned are coming.”

LEES OOK: D-Sturb lanceert nieuwe live-act: ‘Welcome to my Playground’

Tienduizenden hardcore-liefhebbers, de zon op je bol en het zand tussen je tanden: Dominator is al 16 edities lang een bedevaartsoort voor hardcore heads wereldwijd. Geheel in thema worden de dansvloeren (zoals die van de massale maar vooral indrukwekkende mainstage) geroemd vanwege de uitstekende aankleding en het uitgebreide aanbod – met meer dan 100 artiesten van een torenhoog BPM. Dominator is jaarlijks een vaste prik voor iedereen die de grootste hardcore DJ’s wil zien.

Naast de recente toevoeging van de camping breidt Dominator de vrijdag van het aanstaande festival nog verder uit (met onder andere Angerfist vs. Deadly Guns en Sefa op de pre-party), maar er is nog meer. Want ook op zaterdag wordt de lat opnieuw hoog gelegd: organisaties Art of Dance en Q-dance hebben de wind in de zeilen en kijken volop uit naar het kookpunt van het festivalseizoen. Met een ongekende show en een line-up die binnenkort wordt onthuld.

De bezoekers van Masters of Hardcore hebben afgelopen weekend al de indrukwekkende trailer en het thema van Dominator kunnen zien: deze zal morgen online komen. “Will you run… or will you join them on their cause for destruction?”

Extra korting voor Dominator-members: “Fueled by greed and a desire to dominate, we are headed for land”

Dominator Festival – Voyage of the Damned vindt plaats op 14 & 15 juli 2023 aan het E3 Strand in Eersel. Schrijf je nu in voor de member-sale, waarin vanaf morgen (dinsdag 28 maart) een week lang een beperkt aantal goedkopere loyalty tickets verkrijgbaar zijn. De reguliere verkoop start op 3 april en dan betaal je de normale prijs.

Omslagfoto via Facebook-pagina Dominator Festival

Reageren