Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Dominator is hét grootste hardcore festival van de wereld: duizenden liefhebbers komen hier jaarlijks samen om te genieten van alles wat hardcore te bieden heeft. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de geliefde raw hardstyle stage, die dit jaar geupgrade locatie heeft gekregen! 

LEES OOK: De ultieme Dominator Festival survival guide 

Traditiegetrouw was de raw hardstyle stage iedere editie terug te vinden in het water, in een cirkel omringd door talloze raw liefhebbers die in het zand los gingen. Voor dit jaar is het terrein echter omgegooid: de south side is uitgebreid, en veel stages zijn daarom op een andere én grotere locatie te vinden.

Zo ook de raw hardstyle ‘Cult of Desperados’ stage, die nu in het meest zuidelijke puntje van het terrein te bezoeken is. Waar de stage zich eerst altijd in het water bevond, is deze nu verplaatst naar een groter oppervlak compleet omringd door water. Meer ruimte voor raw liefhebbers dus!

“We are expanding our hardcore territory!”

Dominator Festival 2019 – Rally of Retribution zal deze zaterdag plaatsvinden op het E3-Strand in Eersel. Kaarten voor deze hardcore bijeenkomst zijn 100% uitverkocht. Voor de volledige timetable én het nieuwe floorplan kun je de Dominator App downloaden.

Omslagfoto via Facebook-pagina Dominator

Reacties

 • Jalien 20 juli 2019 - 22:52

  Cool nieuws mijn grote broer is daar heen en ik ben jaloers ok al ben ik nog maar 11 maar ja dat word nog jaaaaren wachten tot ik met mijn broer en zijn vrienden kan

  Quote
 • Onlogisch 21 juli 2019 - 10:45

  Hopelijk verplaatsen ze de RAW volgend jaar naar Vlissingen. Hardstyle hoort niet thuis op Dominator!

  Quote
 • kbm 29 december 2019 - 17:53

  Hopelijk verplaatsen ze de RAW volgend jaar naar Vlissingen. Hardstyle hoort niet thuis op Dominator!

  RAW heeft niets meer met hardstyle te maken. Het is de vervanger van mainstream hardcore wat al jaren dood is. Take it or leave it

  Quote

Reageren