Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Om het 7-jarig bestaan te vieren van het EDM-evenement Don’t Let Daddy Know, heeft de organisatie bekendgemaakt op 6 maart hun grootste show ooit te vieren. Normaal gesproken vindt het evenement jaarlijks plaats in de Ziggo Dome, maar voor de aankomende editie zullen ze verhuizen naar de RAI Amsterdam. Waar er in de Ziggo Dome altijd maar 1 stage was, zullen er dit jaar meerdere area’s zijn, waaronder een hardstyle stage.

Don’t Let Daddy Know organiseerde in 6 jaar tijd al uitverkochte shows in onder andere Bangkok, Manchester, Santiago en Amsterdam. Om het succes van het evenement te vieren zal dit jaar de grootste editie ooit gehouden worden in de RAI Amsterdam, dit met maar liefst drie area’s. De afgelopen jaren draaiden er al verschillende hardstyle artiesten als Wildstylez, Coone en Headhunterz op Don’t Let Daddy Know. Voor de aankomende editie heeft de organisatie dus voor het eerst een hardstyle stage toegevoegd, én zullen verschillende hard dance-artiesten een b2b-set draaien op de mainstage. Bekijk hieronder de volledige line-up van Don’t Let Daddy know.

Dit is de volledige line-up voor Don’t Let Daddy Know:

Mainstage:
Dimitri Vegas & Like Mike
Brennan Heart b2b Coone
Headhunterz b2b Wildstylez
Lucas & Steve
Mike Williams
Nicky Romero
Oliver Heldens
Sem Vox b2b Dimitri Vangelis & Wyman
Showtek
Sunnery James & Ryan Marciano
W&W

Area 2 – Sexy by Nature:
Fedde Le Grand
Lucas & Steve
Sunnery James & Ryan Marciano (3-hours set)
Third Party

Area 3 – Hardstyle:
Adrenalize
Ben Nicky presents Xtreme
Coone
Da Tweekaz
Frontliner
Sub Zero Project
hosted by Villain

 

Don’t Let Daddy Know introduceert hardstyle area in de RAI Amsterdam

Don’t Let Daddy Know zal plaatsvinden op vrijdag 6 maart van 22:00 tot 07:00 in de RAI Amsterdam. Ga voor tickets naar de officiële website van het evenement en houd voor meer informatie de socials van Don’t Let Daddy Know in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Don’t Let Daddy Know

Reageren