Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Gisteren maakte Don’t Let Daddy Know in een officiële statement bekend flinke maatregelen te nemen in verband met het coronavirus. Naast extra zeep op de toiletten zijn er ook 2 stages van het event geschrapt, waaronder de gloednieuwe hardstyle area. 

LEES OOK: RIVM: “Geen reden om festivals af te lassen vanwege coronavirus”

Nu het coronavirus (COVID-19) de afgelopen dagen ook veel in Nederland is geconstateerd, heeft Don’t Let Daddy Know besloten de enige maatregelen te moeten nemen. Volgens de organisatie was het aflassen van het evenement geen optie, omdat ze de hun fanbase niet wilden teleurstellen en er veel bezoekers speciaal voor DLDK vluchten en hotels hebben geboekt. Hierom is ervoor gekozen de extra area’s te schrappen, en op de mainstage zoveel mogelijk artiesten uit de verschillende genres te laten draaien.

With the current situation and enormous risks that we as organization have to take, we unfortunately had to make the very difficult decision to cancel the Sexy by Nature and hardstyle area. We made sure the mainstage capacity and set-up are much bigger so you don’t have to be worried that it will be too packed or unsafe.”

DLDK hardstyle area geschrapt door coronavirus

Don’t Let Daddy Know is niet het enige festival dat de plannen lijkt te moeten wijzigen door de uitbraak van het coronavirus. In de afgelopen uren is namelijk bekendgemaakt dat zowel Tomorrowland Winter als Ultra Miami wel volledig afgelast zijn, om zoveel mogelijk de veiligheid van bezoekers te waarborgen. Wat de toekomst voor andere events brengt in verband met het coronavirus, moeten we dan ook even afwachten.

Het volledige statement van Don’t Let Daddy Know kun je hier lezen. Ga voor de meest huidige informatie over het coronavirus in Nederland naar de website van het RIVM

Omslagfoto via Facebook-pagina Event Medical Service

Reacties

  • Style 05 maart 2020 - 17:09

    Gewoon niet luisteren naar wat er allemaal gebeurd met de corona. Dit is toch gewoon de goden verzoeken om nog meer mensen bedrijven in de problemen te brengen. Het kost geld en dat weegt zwaarder dan gezondheid. Zo dom dit bah

    Quote

Reageren