Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Doom Events is een startende organisatie die afgelopen jaar begonnen is met het organiseren van events binnen de harder styles. Na twee edities van ‘DOOM – The Rising Stars’ en afgelopen november de Birthday Bash van The Purge, was het volgens de organisatie tijd voor ’the next chapter’.

Doordat de laatste 2 edities vrij snel uitverkocht waren en er veel vraag naar extra tickets was, was het duidelijk dat het tijd is voor een nieuwe locatie. Het was volgens Doom Events de bedoeling om een locatie te vinden die zo’n 5 keer groter is dan ‘de Willemeen Arnhem’ waar de voorgaande feesten plaatsvonden: hier is de organisatie in geslaagd. Het nieuwe concept ‘DOOM – The Realm of Darkness’ zal voor het eerst plaatsvinden in De Vasim in Nijmegen met de dikste line-up die Doom ooit heeft gehad aldus de organisatie.

DOOM | The Realm Of Darkness

Binnenkort zal de volledige line-up van DOOM | The Realm Of Darkness onthuld worden. Blind Phase tickets voor het evenement, dat op 23 maart 2019 plaats zal vinden, zijn inmiddels al uitverkocht en phase 1 tickets zijn van start gegaan.

Reageren