Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Dit jaar zijn er veel minder festivals dan we hadden gehoopt, maar Dropzone lijkt hier verandering in te brengen. Deze zomer draaien er namelijk een behoorlijk aantal artiesten van formaat, verspreid over maar liefst vier dagen, aan de kust van Kroatië van het bekende Zrće Beach.

LEES OOK: Cameraman maakt tranentrekkende tribute voor het verloren festivalseizoen: “Lost in Paradise”

Deze bestemming is al jaren dé vakantie voor veel liefhebbers van hardere stijlen, en dit is nou net de plaats waar Dropzone dit jaar gaat plaatsvinden. Kroatië, het land waar veel toeristen op dit moment hun vakantie vieren, zal namelijk de eerste festivalboeking zijn voor DJ’s zoals de grootste DJ’s zoals Wildstylez, D-Sturb, B-Front en Act of Rage.

De Nederlandse regering heeft twee weken geleden “oranje” reisadvies gegeven aan het hele grondgebied van Kroatië en tegelijkertijd “oranje” gegeven aan bepaalde regio’s van Spanje en Portugal. De regio waar Dropzone wordt gehouden, heeft sinds bijna een maand geen nieuwe gevallen gehad volgens de gegevens die zijn verstrekt door de Kroatische gezondheidsautoriteit, dus de verwachting is dat de meeste Kroatische regio’s (vooral de kustgebieden) binnenkort weer groen licht zullen krijgen.

Momenteel zijn er ongeveer 750.000 toeristen in het land aan de populaire Adriatische Zee. Net als in de rest van de wereld, zijn de corona-maatregelen ook hier van toepassing. Zo is er een maximum van 1000 bezoekers, hoge tafels over de hele dansvloer en omdat de zalen super groot zijn, heeft iedereen ruimte genoeg in het kader van social distancing. Alle boekingskantoren van de hele line-up, met tientallen artiesten die we deze zomer nog niet hebben zien optreden, hebben alle DJ’s voor deze zomer bij Dropzone bevestigd. En dat is nogal een lijst.

Dropzone Festival 2020 line-up:

Act Of Rage
Adrenalize
Aftershock
ALRG
Andy The Core
Art Of Fighters
B-Front
Code Black
Da Tweekaz
D-Sturb
Destructive Tendencies
Doctor Zot
Dougal
Frequencerz
Joey Riot
Keltek
Malice
Mandy
Minus The Crown
Ran-D
Rebelion
Refuzion
Rejecta
Rooler
Sickmode
Sub Zero Project
Zany
Wildstylez
Hosted by: Villain

Zon, zee & hardere stijlen tijdens Dropzone aan de Kroatische kust

Volgens de organisatie worden alle maatregelen omtrent het coronavirus in acht genomen en wordt van alle bezoekers verwacht dat zij rekening houden met iedereens gezondheid. Voor meer informatie, ga je naar de officiële website van het event.

De promoters nodigen iedereen uit om op een verantwoorde manier te feesten, lees hieronder meer over hun statement.

Harder styles lovers ✨ ‘day 2 day’ program schedule for Dropzone 2020 has been released! Check on our website when your…

Geplaatst door Dropzone op Vrijdag 31 juli 2020

Omslagfoto via Facebook-pagina Dropzone

 

Reageren