Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Dropzone en Musical Madness zijn tot een akkoord gekomen om de grootste hardere stijlen vakantie in Kroatië ooit neer te zetten. Beide partijen gaan elkaar versterken in het zonnige oord aan Zrće Beach: met gloednieuwe toevoegingen en meerdere stages per dag.

LEES OOK: Into The Madness bouwt Duitsland’s grootste hardere stijlen festival nog verder uit

Met een kersverse editie van Dropzone achter de rug, kondigen zij nu de samenwerking met Duitse organisatie Musical Madness aan. “We hebben in het verleden al samengewerkt om verschillende Madness dag-, nacht- en bootfeesten te hosten tijdens Dropzone in Kroatië”, leggen zij enthousiast uit. “Tijdens het uitwerken van deze hostings hebben we geleerd dat we elkaar niet alleen aanvullen met onze ervaring, kennis en creatieve ideeën, maar dat ons team ook goede vrienden zijn geworden. Het is een supergoede klik en deze beslissing voelde voor ons allemaal natuurlijk aan.”

dropzone croatia noa club da tweekaz opening party

Er liggen grote kansen op het tropische eiland aan de Adriatische Zee. “Het concept van Dropzone is echt uniek, iets dat je alleen in Kroatië kunt ervaren en nergens anders ter wereld. Met deze samenwerking willen we deze ervaring naar een hoger niveau tillen: een must-go voor elke fan van hardere stijlen.”

Veel nieuwe verrassingen én verbeteringen: Dropzone wordt groter dan ooit

De trouwe Dropzone-bezoekers kunnen de komende jaren mooie veranderingen verwachten. “We hebben veel nieuwe verrassingen en verbeteringen voorbereid voor volgend jaar, maar het grootste nieuws is dat we elke avond 2 podia openen, meer zwembadfeesten, bootfeesten en meer gekke extra activiteiten toevoegen onder de Kroatische zon. We kunnen met zekerheid zeggen dat de volgende editie de grootste ooit zal zijn.”

dropzone musical madness 2024 bigger than ever interview croatia

Vanaf nu gaan Dropzone en Musical Madness samen aan de slag op de tropische hardstyle bestemming. “Natuurlijk proberen we ieder jaar verbeteringen door te voeren, om ervoor te zorgen dat onze gasten de tijd van hun leven kunnen hebben in Kroatië. In 2024 kun je een enorme line-up, meer unieke back2back-sets en live-acts, meer waanzinnige hostings en een nog grotere totaalervaring verwachten.”

“See you next year back in Hardstyle paradise”

Ieder jaar wordt Dropzone steeds een stukje mooier: het is een aanrader voor iedere hardstyle-liefhebber. “We kunnen niet wachten om alle liefhebbers van hardere stijlen in 2024 weer te verwelkomen in de stad Novalja en op Zrće Beach. Deze week gaat echt over het loslaten van het dagelijkse leven, een te gekke zomervakantie hebben met de beste artiesten ter wereld en samen genieten op één van de mooiste locaties van Europa. Kom hiernaartoe, neem al je vrienden mee en onthoud altijd: wat in Kroatië gebeurt, blijft in Kroatië…”

Dropzone vindt plaats van zondag 7 juli t/m vrijdag 12 juli 2024 in Kroatië. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van The Holiday for Hardstyle Fanatics“Adventure awaits!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dropzone (@dropzonefest)

Beeldmateriaal via Facebook-pagina Dropzone / Luisa Art

Reageren