Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Dropzone keert aankomend jaar terug met de ultieme vakantie voor iedere hardere stijlen-liefhebber. De organisatie heeft zojuist niet alleen het eerste deel van de line-up aangekondigd, maar ook alvast een voorproefje aan wat tijdens deze vakantie aan de Kroatische kust kunt verwachten.

LEES OOK: Psyko Punkz maakt diepe indruk met bijzondere videoclip: ‘Psyko Club’

Vorige zomer was Dropzone vrijwel het enige meerdaagse festival in de wereld met hardstyle, hardcore en alles wat hier tussen zit. Met 4 dagen én nachten feest aan het strand tot de zon opkomt, verschillende pool party’s, bootfeesten en drie verschillende outdoor clubs, is Zrće Beach inmiddels uitgegroeid tot de ultieme vakantiebestemming voor iedereen die zijn favoriete artiesten in tropische omstandigheden wil zien.

Bovendien zijn er nu nog meer gloednieuwe appartementen en hotels toegevoegd, zodat jij en je vrienden volop kunnen genieten tijdens deze vakantie. Dit geldt ook op het gebied van artiesten: zojuist heeft Dropzone het eerste deel van de line-up bekendgemaakt, met onder andere Da Tweekaz, Headhunterz en Sub Zero Project.

Dropzone 2022 line-up

Da Tweekaz
Headhunterz
Sub Zero Project
Adaro
Aftershock
Devin Wild
Hard Driver
Joey Riot
MANDY
Vertile
Amentis
Doctor Zot
Durky Bass
Tesfy
Woods & Gormley
+ nog vele anderen!
Hosted by Villain

“Let us blow your mind with the incredible list of first names for next summer on Pag, aka Paradise Island”

Dropzone zal plaatsvinden vanaf 11 juli t/m 14 juli 2022 in Kroatië. Ga voor tickets, appartementen en meer informatie naar de officiële website van het evenement.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dropzone (@dropzonefest)


Omslagfoto via Facebook-pagina Dropzone

 

Reageren