Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Dual Damage is misschien wel het meest besproken duo binnen de hardstyle van dit festivalseizoen. Het tweetal kijkt in een nieuwe aflevering van PLAFONDDIENST terug op de gigantische sneltrein waarin zij zitten, de sfeervolle dansvloeren van REBiRTH en Intents én de vele plannen die nog moeten komen: “Er komen heel veel nieuwe dingen aan.”

LEES OOK: Dual Damage zorgt voor volksverhuizing richting IntentsCity

Het rijtje met optredens van Dual Damage is in een jaar tijd extreem hard gegaan. Iets meer dan een jaar geleden stonden ze nog in een lokale kroeg van Schijndel en in de derde area van de Time-Out, maar toen Thijs en Jesper viraal gingen op TikTok ging het opeens hel snel. “Eigenlijk best eng als je ziet wat social media kan doen”, vertellen de mannen in PLAFONDDIENST.

Wat staat er op de rider van Dual Damage?

Wist je dat Thijs van Dual Damage jaren met polyvinylchloride heeft gewerkt? Nu is het echt ‘kloenken’ geblazen, want het DJ-duo zorgt voor massale volksverhuizingen op de festivals. Met hun PVC-kicks en meer dan 100.000 maandelijkse luisteraars op Spotify wordt nu de ene mainstage na de andere aangekondigd: zo staat het tweetal de komende tijd op onder andere Elektrum, REBELLiON en Gearbox – Pole Position in de Ziggo Dome.

“Het is belangrijk om platen te blijven produceren, maar binnenkort horen jullie daar meer over”, vertelt Dual Damage geheimzinnig in de hardstyle podcast. Hoe zijn zij bij elkaar gekomen, hoe gaan zij om met kritiek en wat staat er op hun rider? Check de nieuwe aflevering van PLAFONDDIENST nu op je favoriete podcastplatform.

Nieuwe aflevering van PLAFONDDIENST: tijd om te kloenken op PVC-kicks

Heb jij een festivalfrustratie of een bijzonder feestverhaal die in deze hardere stijlen podcast behandeld moet worden? Stuur dan een voice message naar @plafonddienstdepodcast, want we gaan iedere week samen met jou het weekend doornemen.

Omslagfoto via FILTER / REBiRTH Festival

Reageren