Mark de Rond
Door Mark de Rond

Volgend weekend is het zo ver, de laatste editie van Hard Bass. Door veel hardstyle liefhebbers wordt hier al weken, zo niet maandenlang reikhalzend naar uitgekeken. Zo zal er tijdens Hard Bass voor het eerst een vijfde team zijn, maar ook E-Force heeft wat speciaals in petto voor de laatste editie.

LEES OOK: E-Force neemt een hoop nieuwe tracks mee naar Hard Bass

Via zijn Instagram-pagina laat E-Force weten dat hij zich op volle toeren voorbereidt op Hard Bass. “Next week it’s finally time for Hard Bass! As a warmup I will tease, 5 new tracks. Who is ready for the previews?”, zo schreef de DJ bij zijn post. Vorige week kwam Edward nog met zijn nieuwe track ‘Genesis’ in samenwerking met Luna. Wanneer hij de previews precies zal delen is nog niet bekend, maar we raden je zeker aan om een extra oogje in het zeil te houden op de socials van E-Force.

In aanloop naar Hard Bass komt E-Force met 5 nieuwe tracks

Het is niet de eerste keer dat E-Force met nieuwe tracks komt in de aanloop naar Hard Bass. Zo kwam hij vorig jaar nog met 7 nieuwe tracks tijdens zijn set op Hard Bass. Tijdens Hard Bass 2019 zal de raw hardstyle DJ te zien zijn in zowel Team Red als Team Heroes of Hard Bass.

Preview 1
Preview 2 ft. Nolz
Preview 3
Preview 4 ft. Rejecta

Omslagfoto via Art of Dance

Reageren