Hard News
Door Hard News

Het afgelopen jaar bleek een geweldige doorbraak voor E-Force, die extreem gewild is onder het hardstyle publiek. Hierdoor was hij in 2015 één van de meest geboekte hardstyle artiesten. Hij heeft als headliner op de grootste events gestaan, zoals QAPITAL, Ground Zero, Intents Festival, Hard Bass en Reverze. Daarnaast heeft zijn muziek ook andere landen over de hele wereld geïnfecteerd.

Maar daar houdt het niet op, want deze A2 Records ster start het nieuwe jaar goed met grootse plannen, die binnenkort bekend worden gemaakt. Dat hij niet stil heeft gezeten in de studio is wel duidelijk, want z’n social media kanalen puilen over van studiowerk, zowel solo als met andere artiesten. Zo heeft hij onlangs nieuwe tracks gemaakt met onder anderen Psyko Punkz, Warface, Frequencerz, Bass Chaserz en Luna.

‘Illusion’, de track die hij maakte met de vrouwelijke vocalist Nikkita, is de eerste track die E-Force geproduceerd heeft in z’n nieuwe studio. Deze melodieuze, maar toch kneiterharde track is de perfecte manier om een nieuw jaar te beginnen. Hiermee zet hij de standaard voor vele andere dingen die nog komen gaan.

Reageren