Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Afgelopen weekend vond het tweede Live For This evenement plaats in de AFAS Live. Tijdens deze uitverkochte show – die gehost werd door Warface en D-Sturb – stond er ook een End of Line live set op de line-up. Tijdens deze set voegde niemand minder dan E-Force zich tussen de bekende gezichten van het label, en inmiddels is ook duidelijk waarom: hij is namelijk het nieuwste lid van het End of Line label.

LEES OOK: Nieuwe End of Line DJ: “Switchen naar Bloodlust beste keuze uit mijn carrière”

End of Line werd in 2014 opgericht en naast Artifact, Bloodlust, Delete, D-Sturb, Killshot en Warface, voegt ook E-Force zich nu dus bij het label: dit werd bekend gemaakt tijdens het Live for This evenement dat afgelopen weekend plaatsvond. Via de socials liet End of Line weten enorm blij te zijn met het nieuwste lid: “Words can’t explain how thrilled we are to have the absolute legend E-Force on our label. He has joined End of Line!”, ook de DJ zelf liet weten zeer verheugd te zijn met deze nieuwe stap in zijn carrière: “I’m so happy to have joined End of Line! I have a great bond with all the guys on the label and I’m so excited to take this next step in my career.”

E-Force is zeker geen vreemde voor vele van de End of Line artiesten en werkten in het verleden al meerdere keren samen met DJ’s die bij het label zitten. Zo vormden hij de live-act Warforce samen met Warface, waarmee ze in 2017 ook een album genaamd Face The Force uitbrachten, maakte hij tracks als ‘Once Again’ en ‘Cut Your Lungs Out’ met D-Sturb én releasde hij ‘Locked Up’ en ‘Pleasure & Pain’ in samenwerking met Delete. Met deze overstap neemt E-Force dus afscheid van Scantraxx en zal hij vanaf nu zijn muziek uitbrengen bij End of Line Recordings.

E-Force: “My first release on the label will land at the beginning of 2020, be ready!”

Naast dat E-Force dus aangeeft enorm blij te zijn met deze nieuwe stap in zijn carrière, geeft hij ook nog aan dat zijn eerste release bij End of Line begin volgend jaar zal komen. Houd voor meer informatie over deze release de socials van End of Line Recordings en E-Force in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina End of Line

Reageren