Hard News
Door Hard News

De Effenaar in Eindhoven gaat zaterdag 30 januari 2016 op ‘old school’ tour tijdens een nieuwe editie van het bekende early hardstyle evenement Headliner! Van 22:00 tot 04:00 uur knallen de hardstyle klassiekers door de speakers, gedraaid door de hoofdrolspelers uit de beginjaren van de hardstyle. Een van deze levende legendes is de Italiaanse ‘King of Hardstyle’ Technoboy! Naast deze Italiaan mag Nederland gezien worden als dé thuisbasis van de hardstyle scene en om die reden mag een klapper van eigen bodem zeker niet ontbreken. Headliner presenteert daarom één van de grondleggers van de hardstyle scene: Deepack! Check hieronder snel de volledige line-up en ‘let’s relive our Diamond Memories’! 

Diamond Memories

Vanaf 2002, toen de hardstyle scene zich in een hoog tempo aan het ontwikkelen was, is Headliner al een begrip binnen de hardere stijlen. Headliner is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend early hardstyle event met de grootste namen uit de beginjaren van een nieuw muzikaal tijdperk. Ondanks de huidige diverse stijlen binnen het hardstyle genre, heeft de authentieke ‘old school’ sound gezorgd voor onuitwisbare Diamond Memories! Na een afwezigheid van enkele jaren keerde Headliner vorig jaar voor het eerst terug op een nieuwe locatie: De Effenaar. Als vervolg op deze succesvolle ‘hardstyle reunion’ maakt Headliner zich op voor een nieuwe editie in het Eindhovense poppodium.

Line up

In 1992 startte hij zijn muzikale carrière als DJ Gius, na zijn internationale doorbraak met een remix van ‘Kernkraft 400’ veranderde hij zijn artiestennaam naar Technoboy en stond hij vanaf het begin aan de basis van het nieuwe tijdperk ‘Hardstyle’. Inmiddels is Technoboy een gevestigde naam in de hardstyle scene en mag hij gezien worden als één van de artiesten die de hardstyle scene gevormd heeft tot wat het nu is. Een duo dat zeker ook als ‘founder’ van de hardstyle scene gezien mag worden komt van eigen bodem en staat al sinds jaar en dag achter de decks onder de naam Deepack. Naast deze Italiaanse en Nederlandse legendes, nemen Trilok & Chiren en Quint ook plaats achter de decks van de Effenaar in Eindhoven en staat de volledige line up garant voor het ophalen van een stevig stukje historie!

Tickets

Tickets voor Headliner presents: Diamond Memories op zaterdag 30 januari 2016 kosten slechts 16 euro (ex. fee) en zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.bassworx.nl, de website van de Effenaar en bij de fysieke locatie zelf.

Volg Headliner  

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe editie van Headliner via de officiële Facebook pagina. Wie niet in het bezit is van een Facebook account, maar toch op de hoogte wil blijven van Headliner op zaterdag 30 januari 2016, kan terecht op de officiële website; www.bassworx.nl

Headliner Online

http://www.facebook.com/bassworxnl
http://www.bassworx.nl

Reageren