Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Ook bij één van de meest unieke en bekendste festivals ter wereld zijn de hardere stijlen weer goed vertegenwoordigd. Tijdens EDC Las Vegas 2019 zullen er ook heel het weekend lang artiesten midden op de verlaten snelweg optreden, midden in de Verenigde Staten.

LEES OOK: Hardstyle in Amerika – wie moet je volgen?

EDC Las Vegas heeft ieder jaar een gevarieerde line-up met allerlei verschillende muzieksoorten. Ook dit jaar staan er weer meerdere grote namen uit de hardstyle en hardcore scene op het festival. Zo draaien er artiesten als AngerfistWarface en Brennan Heart verspreid over heel het weekend. Check de volledige harder styles line-up onder aan dit artikel.

Het festival staat bekend om de mooie stages en de prachtige showelementen die het elk jaar heeft.  Het thema van deze editie is kinetic energy, dat duidt op de energie van een bewegend lichaam en dit is op het driedaagse festival terug te zien.

Heel het weekend lang hardere stijlen in Las Vegas

EDC Las Vegas 2019 vindt plaats op 17, 18 en 19 mei. De tickets van dit festival zijn niet goedkoop, want voor een weekend ticket betaal je $359. Ga voor meer informatie, tickets en de volledige line-up naar de website van EDC Las Vegas.

Dit is de hardere stijlen line-up EDC Las Vegas 2019

Vrijdag:

Angerfist
The Prophet
Dr Phunk
Kikeone
MADGRRL
Ran-D
Tweekacore
Wasted Penguinz
Ben Nicky Presents Xtreme

Zaterdag:

Da Tweekaz
Darren Styles
DJ Isaac
Gunz for Hire
Lady Faith
Rob Gee
Suae
Sub Zero Project
Sylence
Technoboy

Zondag:

Adaro
Adrenalize
Atmozfears
Brennan Heart
Crime Family
LNY TNZ
GEO
Radical Redemption
Tuneboy
Warface

Omslagfoto via Facebook-pagina van EDC

Reageren