Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Elektrum Festival pakt groots uit voor dé hardste afsluiter van het seizoen. Midden in de bossen staan de grootste artiesten uit de hardere stijlen met unieke battles en exclusieve live-acts tussen de verbazingwekkende lichtkunstwerken: een ervaring die je nog nooit eerder hebt meegemaakt op een festival. “Dit is slechts het begin!”

LEES OOK: Elektrum Festival onthult volledig nieuwe festivalbeleving

Het indrukwekkende Elektrum Festival gaat het dit jaar helemaal anders doen. De organisaties van Intents Festival en WiSH Outdoor steken opnieuw de koppen bij elkaar voor enorme upgrades in hun grensverleggende plannen. De 5 area’s zijn namelijk compleet vernieuwd: “Dit zie je nergens anders. Ben je klaar voor de ultieme visuele harder styles trip in de bossen?”

Nu kun je op Elektrum genieten van het beste uit de Hardstyle, Raw, Classics, Uptempo & meer. In totaal zijn er maar liefst 50+ artiesten te vinden inclusief unieke live b2b’s, waarvan de eersten zojuist al zijn onthuld. Een mooie voorbode op de grote plannen van Elektrum en bovendien komen de classics terug in een vernieuwde Uiltje stage. “Het beste van 2 dagen samen op 1 dag!”

Elektrum Festival 2024 line-up (eerste namen)

Abaddon vs. Satirized
Bloodlust – The Assassination Live
Coldax vs. Dark Entities
Collusion vs. Heavy Resistance
DEEZL vs. Exproz
Dimitri K
Mutilator vs. So Juice
Partyraiser
Rooler
The Straikerz – Jackpot Live
Unresolved vs. Deluzion (Unique LIVE B2B)
Unresolved X
More TBA!

“Dé closing van het festivalseizoen: met dikke upgrades op het terrein qua line-up, aankleding, show & nog veel meer.

Elektrum Festival – Gateway of Light vindt plaats op zaterdag 12 oktober 2024 in Boxtel. De Loyalty-tickets zijn al compleet uitverkocht, dus ga snel naar de officiële website voor tickets en meer informatie. 

“Dag en nacht zijn hier gelijk aan elkaar. We starten overdag en gaan nog uren door zodra het donker wordt. Wanneer de avond valt herken je het terrein niet meer terug en zal je verrast worden door lasers, light art, rookmachines, sfx & nog veel meer. Niet alleen in de area’s, maar ook buiten tussen de bomen!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elektrum Festival (@elektrumfest)

Beeldmateriaal via Elektrum Festival / KVDM Photography

Reageren