Hard News
By Hard News

Het schema van Hard Dance Event dit jaar bevat thema’s als ondernemerschap, of je wel of niet met agents moet werken en de ‘harde’ kijk op de wereld.

Het “Agency, Why?” panel bevat sprekers van vier leidende agencies; Most Wanted DJ Agency, Make You Dance Bookings, Platinum Agency en Limitless, waarbij zij de grootste vraag der vragen voor elke artiest zullen beantwoorden: “Waarom zou ik vertegenwoordigt moeten zijn door een agent en wat zijn de voor- en nadelen van iemand anders die onderhandelt en beslist welke boekingen ik ga doen?” Bij het beginsel van zulke relaties gaat het om vertrouwen en connecties, maar als je mensen niet kunt vertrouwen, en je geen connecties hebt, wat doe je dan?

Ondernemerschap
Hard Dance Event neemt een diepe duik naar het ondernemerschap, waarbij ze zich afvraagt wat iemand drijft om zoveel tijd en moeite in de (hard) dance industrie te steken, en biedt advies over hoe je moet kiezen waar je tijd aan wilt spenderen en welke kansen je beter aan andere kunt overlaten.

Hard Reports & Beatport insights
Hard Reports heeft de meest prominente schrijvers van de hard scene uitgenodigd om hun visie en mening over de huidige scene uit te beelden, met contributies van Cassi Catsaros (Alive at Night), Laurens van Beers (Hard News), Maziar Tarandakzadeh (Hardstyle Mag) and Bart Elzendoorn (DJ Mag NL). Beatport’s Terry Weerasinghe zal uitleggen hoe Beatport hard op weg is om hét online platform voor de wereldwijde electronic music community te worden, wat je kunt verwachten van nieuwe onderdelen, en nog belangrijker, hoe je een doelgroep kunt targetten via Beatport.

Over Hard Dance Event
Hard Dance Event is de ADE conferentie die professionals uit de harder styles scene samenbrengt en wat plaatsvindt bij de Melkweg op donderdag 15 oktober. HDE biedt kansen om grip te krijgen op de huidige status van de hard dance en implementeert collectieve visies voor de toekomst. HDE is een samenwerking van ADE, Art of Dance, b2s, Bass Events, Headliner Entertainment, Make You Dance Bookings, Most Wanted DJ, Q-danceand XXlerator.

Tickets voor Hard Dance Event zijn hier verkrijgbaar (ook bereikbaar voor 1- & 5-day conference ticket houders).

Add a comment