Hard News
Door Hard News

“Inside digital realms, one élite and cunning individual possesses the power to eradicate, corrupt and deceive all adjoining systems…Formatting his latest instalment, on the 21st of October, progressive forerunner Delete will hack and destroy NXT Events during an exclusive digital invasion! Keep your eyes peeled on all screens for further intelligence… “

Voor de mensen die de Engelse taal iets minder goed beheersen: Delete zal 21 oktober zijn eigen event hosten in de NXT Events in Gemert. Samen met zijn beste vrienden uit de scene zal hij hier de tent volledig afbreken. Wie hem gaan ondersteunen in zijn missie om het systeem de hacken is nog onduidelijk. Houdt vooral de socials van Delete en End of Line Recordings in de gaten voor meer info.

facebook-event-banner-1Delete is natuurlijk al een lange tijd actief in de scene en niet meer weg te denken uit de hedendaagse raw hardstyle. Met zijn kenmerkende sound weet hij het publiek keer op keer uit zijn plaat te laten gaan. Sinds zijn overstap naar End of Line Recordings is alles nog eens 2 keer zo snel gegaan voor Delete en zijn carrière en nu eert zijn label hem met zijn eigen event.

Belangrijke info:
Plaats: NXT Events Gemert
Prijs: €19,50
Wanneer: 21 oktober 2017
Website: www.nxt-events.nl

Reageren