Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Warface, Delete, D-sturb, Killshot en Artifact zijn de grootste namen van End of Line Recordings op het moment. Het platenlabel geeft talenten ook de kans om meer bekendheid te krijgen door middel van de Rookie EP’s. End of Line heeft dit keer weer vier nieuwe nummers van vier verschillende artiesten uitgelicht.

De artiesten van End of Line Recordings maken een steeds groter deel uit van de hardstyle scene. Zo sloten Warface, Delete en Killshot dit jaar de laatste editie van Hard Bass af als ‘End of Line live’. D-Sturb reist tegenwoordig ook heel de wereld rond met zijn live-act ‘The Next Level’, waarin hij verschillende muzikale uitdagingen aangaat.

End of Line Recordings stimuleert ook DJ’s die nog niet zo bekend zijn. Met de Rookie EP’s geeft het talenten de kans om een groter publiek te bereiken. Het eerste nummer op The Rookie EP #3 is ‘Never Hesitate’ van Level One. Hij staat dit jaar nog op grote festivals als Rebirth en Intents Festival. Cryex draait ook op steeds grotere feesten en hij is verantwoordelijk voor het tweede nummer, ‘Get Down’.

Voor de mannen van Badfellas is het de tweede keer dat een nummer op de Rookie EP van End of Line verschijnt. De vorige keer kwam het duo met het nummer ‘Cursed’ op de EP en dit keer is het gelukt met ‘Flip That!’. Het vierde en laatste nummer van The Rookie EP#3 is ‘SYFM’ van The Straikerz. Zij hebben al verschillende remixen gemaakt die door grote artiesten zijn gedraaid. Zo was hun remix van het nummer ‘Like An AK’ van Killshot op de afsluiting van Hard Bass te horen tijdens End of Line live. Het platenlabel kiest er nu voor om een eigen nummer van The Straikerz uit te lichten.

The Rookie EP #3: Vier nieuwe tracks van talentvolle DJ’s

Het is alweer de derde Rookie EP van End of Line en daarvoor heeft het weer vier nummers van opkomende artiesten gekozen. Dit keer staan er tracks van Level One, Cryex, Badfellas en The Straikerz op de EP.

Hieronder staan de nummers van The Rookie EP #3.

#1 Level One – Never Hesitate

#2 Cryex – Get Down

#3 Badfellas – Flip That!

#4 The Straikerz – SYFM

Foto’s omslagfoto via de officiële Facebookpagina’s van Level One, Cryex, Badfellas en The Straikerz

Reageren