Bas van Herk
Door Bas van Herk

Begin september kwam Enemy Contact met nieuws over zijn nieuwe label. Het talent deelde dat hij de nieuwe aanwinst van A2 Records is. 2017 ziet er dan ook positief voor hem uit. 21 oktober draait de DJ op RAWdefinition en op 16 december staat hij achter de draaitafels bij Shockerz. Verder heeft hij sinds zijn eerste release uitgebracht op het nieuwe label, bekend als ”Knock Knock‘ op uitgebracht.

Om het voorlopig hierbij te laten, was geen goede optie. Zojuist heeft de artiest via Facebook laten weten dat er vijf nieuwe tracks aankomen. Hieronder vallen dan ook twee collabs. Helaas zijn de namen van zowel de tracks als samenwerkende artiesten nog onbekend. Het bericht zag er als volgt uit:

Zoals dat er te zien is, is er veel nieuws in de maak. Wat precies, bijna geheel onduidelijk, aangezien de artiest alles open laat staan voor eigen invulling. Alleen de Hardstyle Pianist is tot nu toe bekend gemaakt. Dit belooft dan wel een bijzondere samenwerking te worden. Deze pianist is namelijk bekend van het internet waarbij hij verschillende hardstyle tracks nabootst op zijn piano. Dit lijdt tot een verbluffend resultaat.

Reageren