Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Omdat de temperatuur deze zomer op standje ‘sambal’ staat en het op sommige momenten tropisch heet is, bereiden verschillende festivals zich voor tegen de hitte. Fatality neemt hierbij wel een hele bijzondere maatregel: het geeft namelijk gratis opblaasdieren aan de bezoekers om tijdens het festival mee op het water te dobberen.

LEES OOK: Wat moet je doen als het zó warm is op een festival?

De laatste weken is het bijzonder warm in Nederland. Fatality, dat volgende week zaterdag op 28 juli zal plaatsvinden, laat alvast weten dat er genoeg voorzieningen zijn getroffen. Omdat de locatie van het festival een uitgebreid strand aan het water heeft, deelt de organisatie daarom opgeblazen unicorns, flamingo’s en andere beestachtige luchtbedden gratis uit aan de bezoekers. “We will make sure that an enourmous amount of inflatables will be available at the festival!”

Een dagje aan het stand is nog nooit zo rauw geweest…

Verder laat de organisatie weten dat ook eigen luchtbedden en zonnebrand (mits ongeopend) zijn toegestaan. Ook is het toegestaan om je bikini, zwembroek en handdoek mee te nemen en zijn er verschillende schaduwplekken te vinden. Voor meer info kun je terecht bij de Facebook-pagina van het event.

Omslagfoto via Facebook-pagina Fatality

Reageren