Tamara, Jan-Jaap & Martijn
Door Tamara, Jan-Jaap & Martijn

Dit is de vierde “Favoriete non-hardstyle track” post. Op deze manier geven wij je de kans om iedere week een aantal van je favoriete dj’s net iets beter te leren kennen. Een geselecteerd groepje zal vertellen wat hun meest favoriete non-hardstyle track is en wat het verhaal achter deze keuze is. Dit zullen we maar liefst voor zes weken lang plaatsen, dus zorg ervoor dat je elke week klaar zit om te zien wie er aan de beurt zijn!

Deze week de antwoorden van Zany, Tatanka, Deetox, Psyko Punkz en Sub Zero Project op de lastige vraag: “Als je moet kiezen, wat is dan je favoriete non-hardstyle nummer?”

Zany
Van Raoul kregen wij een antwoord die wij niet zagen aankomen. Het eerste antwoord dat wij kregen was hip hop. Ervan uitgaande dat dit zijn favoriete genre zou zijn stelden wij de vraag nog een keer. Het antwoord was kort, duidelijk en zeker geen hip hop: ‘Seal – Kiss From a Rose’

Tatanka
Valerio had, net als velen, moeite met het beantwoorden van de vraag. Hij gaf dan ook aan dat het erg lastig is om één specifieke track te noemen. Dit omdat ze allemaal niet met elkaar te vergelijken zijn. Als antwoord kregen we: ‘Li Kwan – Point Zero’.

Deetox
Diana had het duidelijk moeilijk met de vraag. Ze zei ons dat ze er langer over na moest denken. Na drie dagen kregen wij antwoord, in alle drukte had Diana nog tijd voor ons gemaakt en kregen wij dit antwoord “Ik heb er even over nagedacht maar ik heb echt niet een favoriet.. En om nu maar gewoon wat te kiezen vind ik ook zo wat”. Wij gaven Diana de optie om een top drie door te geven en dat wij het nummer zouden kiezen voor haar, op voorwaarde dat wij dit wel zouden vermelden. Na nog even nadenken kregen we het volgende bericht: “Haha ik maak het waarschijnlijk heel moeilijk maar ik zou niet 1, 2, 3 een lijstje van favoriete nummers kunnen opnoemen. Zoals ik al zei ik vind zoveel muziek leuk, maar heb niet echt iets wat ik steeds weer terugluister.

Wat ik wel nog steeds een heel goed nummer vind is ‘Gary Jules – Mad World’. Om nou te zeggen dat dat mijn favoriet ooit is nee denk het niet maar vind het wel een heel mooi nummer.”

Psyko Punkz
Van Psyko Punkz kregen wij een kort antwoord, namelijk ‘Paul Kalkbrenner – Sky and Sand :D’

Sub Zero Project
Hier hoefde niet lang over nagedacht te worden. Ook kwam er meteen een duidelijk antwoord, namelijk ‘GTA – Red Lips (Skrillex remix)’. Zoals sommigen misschien weten, hoort Skrillex bij het dubstep genre. Hij is dan ook wereldwijd erg bekend.

Onderstaand de nummer #1 van Sub Zero Project.

Reageren