Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De beruchte formatie Freak At Night staat na bijna 10 jaar weer op het podium. E-Force, Deetox en MC DL keren speciaal voor het gloednieuwe Back To The Roots-event in de Maassilo terug voor een dag vol RAW Classics.

LEES OOK: MIX THE FUTURE: Spitnoise komt met gloednieuwe live-act

In 2015 debuteerde Freakz At Night tijdens een legendarische editie van Hard Bass in het GelreDome en stond in datzelfde jaar nog in de BLUE van Defqon.1. Met nummers als ‘Underground’ en ‘Freakz’ wist het drietal een grote indruk achter te laten, maar verrassend genoeg was een radiostilte het gevolg hiervan… Tot nu, want na de zomer zijn ze eindelijk terug.

Verenda Events stampt na het succes van Bombshell en Unresolved’s Bad Blood een nieuw evenement uit de grond dat terugblikt naar de gouden oude RAW-periode. Back To The Roots heeft zojuist de eerste fase van de line-up onthuld, met onder andere Minus is More-helden Crypsis en Chain Reaction, Unresolved, Sub Sonik en dus de act Freakz at Night. “This is a one life time experience.”

Back To The Roots line-up (phase 1)

Freakz At Night
Unresolved
Crypsis
Chain Reaction – Minus is More Special
Sub Sonik vs Deetox
Convicted – Back To The Roots Special
More T.B.A.
MC DL

“Back to the golden days of raw”

Back To The Roots vindt plaats op zaterdag 21 september 2024 in de beroemde Maassilo in Rotterdam. Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website van de organisatie: binnenkort worden er nog meer helden van vroeger onthuld.

Beeldmateriaal via Freakz At Night

Reageren