Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Live acts zijn vrijwel altijd bijzonder, maar wat er nu aan zit te komen… Vanochtend heeft Frequencerz een video de wereld ingeslingerd, waarin ze op een mysterieuze manier een kleine onthulling maken. Ze komen namelijk met een gloednieuwe live act, genaamd Stealth Mode. Maar wat houdt het precies in?

In de video zijn er gelukkig een aantal details die we wel kunnen linken aan feitjes. Zo komt er onder andere dit regeltje tekst voorbij:

“We set out to conquer the world. And start a new… Revolution.”

Dit stukje lyrics kennen we natuurlijk van een oudere plaat van de Frequencerz, ‘Revolution’. Dit hint misschien wel op een live act waarbij ze oudere nummers in een nieuw jasje steken. Al is dit maar een gokje, want het zou ook zomaar kunnen dat ze hiermee een echte revolutie willen starten. Who knows…

Verder vermeldt de video wel wanneer we de eerste onthulling hiervan mogen mee maken. De datum zaterdag 30 september 2017 komt voorbij geflitst en dat is natuurlijk de datum van Supremacy. Dit raw hardstyle evenement staat bol van de live acts: maar liefst 14 artiesten zullen hier live hun set gaan neerzetten. Nog nooit eerder vertoond in de raw hardstyle. En daar lijken de Frequencerz dus iets speciaals van te gaan maken. Ook Supremacy heeft de video vanochtend online gegooid.

Dat de Frequencerz volop bezig zijn met van alles en nog wat is al een tijdje duidelijk. Zo verscheen er onlangs een interview van Niels en Pepijn in stadsglossy LICHT op Eindhoven. Hierin vertelden ze dat ze onder meer boordevol ideeën zitten over een nieuw album. Het gaat hier om een solo-album, eentje die dus bestaat met alleen maar tracks van hunzelf. Dit zou natuurlijk goed van pas komen bij hun Frequencerz LIVE Stealth Mode-act. Of deze twee projecten aan elkaar gelinkt kunnen worden, is nog maar de vraag.

Omslagfoto via Instagram-account Frequencerz

Reageren