Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Frequencerz stopt met optreden vanaf het volgende jaar. Het Hardstyle duo heeft zojuist aangekondigd dat zij nog een laatste jaar The Last Run zullen doen om afscheid te nemen van alle fans en evenementen – met als aftrap de Relive-stage op Intents Festival dit weekend.

LEES OOK: Frequencerz verrast uitbundige mainstage met 20 Years of Intents-special

Niels Koster en Pepijn Hol, beter bekend als de Frequencerz, hebben besloten om de koptelefoon aan de wilgen te hangen. Het tweetal begon ruim 15 jaar geleden en brak door met grote hits als ‘Bitch’ en ‘Revolution’ en behaalde een groot aantal hoogtepunten tijdens hun carrière. Denk bijvoorbeeld aan de anthems voor Intents Festival, Defqon.1 en wereldwijde optredens – overal hebben zij ’the Power of the Wolfpack’ laten zien.

“We willen stoppen op een hoogtepunt”, kondigt Frequencerz aan in hun afscheid. Met verschillende albums achter hun naam, succesvolle live-acts met B-Freqz en baanbrekende platen hebben zij een behoorlijke stempel op het genre weten te drukken. “Het zijn mooie jaren geweest, maar wij gaan ons nu focussen op andere dingen.” Zo gaat Niels verder in zijn software- & AI-bedrijf en Pepijn blijft in de muziek: ook op het gebied van hardstyle (maar wat precies is nog niet bekend). “We nemen nog tot de zomer van 2025 afscheid tijdens The Last Run.”

Frequencerz kondigen afscheid aan: “Nog een laatste jaar”

Aanstaande zondag 2 juni 2024 doen de mannen van Frequencerz hun eerste optreden van hun afscheidsreeks. Om 18:00 staan zij op de classics-stage (Relive) van Intents Festival – meer informatie over The Last Run volgt snel. We wensen Niels en Pepijn veel succes in het vervolg van hun loopbanen.

Beeldmateriaal via Intents Festival

 

Reageren