Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Met het festivalseizoen in aantocht, is zojuist de volledige Freshtival 2019 line-up onthuld. Tijdens het Pinksterweekend komen meer dan honderd artiesten naar Enschede toe en ook dit jaar is hardstyle weer goed vertegenwoordigd.

Freshtival heeft dit jaar maar liefst 21 verschillende stages verspreid over de drie dagen en ook SUPERBASH is weer van de partij in Het Rutbeek. Zo staan onder andere op de zaterdag Radical RedemptionB-Front Classics en KELTEK achter de draaitafels van deze hardstyle-stage en op zondag komen artiesten zoals WarfaceCrypsis en Wildstylez. Verder zijn onder andere The Darkraver, LNY TNZ en Salvatore Ganacci (bekend van zijn dansmoves op de mainstage van Tomorrowland) verspreid over de andere podia. Bekijk de gehele hardstyle line-up hieronder!

“Van Nederlandse helden tot absolute wereldsterren”

Freshtival vindt plaats van 7 t/m 9 juni in Enschede. Je kunt dit jaar zelfs een nachtje langer bij het festival slapen, want de camping is nu vanaf vrijdag geopend. Voor tickets, de volledige Festival 2019 line-up en meer informatie, ga je naar de officiële website van het festival.

Dit zijn de hardstyle namen uit de Freshtival 2019 line-up

► SUPERBASH // ZONDAG
→ in ABC:
Coone
Crypsis
Crucifier
Devin Wild
D-Sturb
Jones
Josh & Wesz Classics
Phuture Noize
Rejecta
Warface
Wildstylez
MC Da Syndrome

► SUPERBASH // ZATERDAG
→ in ABC:
B-Front Classics
Dymonic
KELTEK
Killshot vs Act Of Rage
MYST
Noisecontrollers
Radical Redemption
Raptvre
MC Da Syndrome

>> Bekijk hier de volledige Freshtival 2019 line-up

Omslagfoto via Facebook-pagina Freshtival

Reageren