Hard News
Door Hard News

Soms zijn er van die tradities waar je een heel jaar lang naar uitkijkt met je vrienden! Daar is Freshtival er één van. Zoals ieder jaar laat Freshtival zich inspireren door de mooiste, sensationeelste en meest bijzondere dingen op aarde. Dit jaar is de keuze gevallen op een ander zeer kleurrijk en nobele traditie, “Dia de los Muertos”.

Freshtival zal op een geheel eigen wijze een twist geven aan deze befaamde feestdag uit midden Amerika die hoogstwaarschijnlijk, al 2.500 tot 3.000 jaar oud is. Men zegt dat het een zonde is om te treuren over hen die niet meer bij ons zijn; in tegenstelling dienen we hun leven JUIST uitbundig te vieren met vrienden en familie! Dit groots en kleurrijke spektakel gaat gepaard met een lach, een traan, een dans, mooie kleren, lekker eten en een goed drankje. Een geweldige gedachte en traditie die zal dienen als inspiratie voor Freshtival 2016.

Zet daarom zondag 15 mei, 1ste Pinksterdag, in je agenda en trommel je beste vrienden op om samen op die unieke locatie in Enschede, Recreatiepark Het Rutbeek; te toosten op het leven, los te gaan op de beste artiesten en er één grote gekke bende van te maken! Tag je beste vrienden en bereid je voor op de dag der dagen met talloze verschillende area’s, maar vooral veel creatieve, grappige en kleurrijke activiteiten voor een dag vol beleving en dans!

Bestel snel je tickets via de officiële website, want 60% van de tickets zijn al weg!

Reageren