Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

De laatste tijd leek het erg stil om Frontliner. Gelukkig bleek niets minder waar: optredens in het buitenland, waaronder in Thailand, werken aan een B-Frontliner album en ga zo maar door. Afgelopen zaterdag op Dance4Liberation, maar ook op Royaal Kabaal tijdens Koningsdag, draaide Frontliner nieuw materiaal.

LEES OOK:B-Frontliner brengt teaser van hun nieuwe album

Tijdens deze sets draaide hij een nieuwe track met vocals van een oude bekende: John Harris. De naam van de track is nog niet bekend, maar in de wandelgangen kwam ‘The Sun Comes Out Tomorrow’ naar voren. De zanger is geen onbekende in de hardstylewereld. Niet alleen verzorgde hij de stem van de bekende Frontliner track ‘Halos’ in 2012, maar ook was zijn stem te horen op de albumplaat ‘Empire’ van Rebelion. Hoewel Frontliner en Rebelion een volledig andere inslag in hardstyle hebben, is de stem van John een perfecte toevoeging.

John Harris & Frontliner knallen samen

Buiten ‘Halos’ hebben Frontliner en John Harris vaker de handen ineen geslagen. Zo werkten ze ook samen in ‘Never Come Down’, de TSOF-track ‘Loud’. Alledrie de tracks klinken menig hardstyle-lover bekend in de oren. Mocht dat nou niet zo zijn, dan kun je het geheugen van oren nog even opfrissen hieronder.

Omslagfoto via Facebook-pagina John Harris

Reageren