Hard News
Door Hard News

Op 23 januari zal in het GelreDome een nieuwe editie van Hard Bass plaatsvinden. Zoals altijd zullen vier teams het tegen elkaar ‘opnemen’ en het beste van zichzelf laten horen. Één van de teams, Team Green, bestaat dit jaar uit Frontliner, D-Block & S-te-Fan en Hard Driver. De live-act van het team is Mean Machine. Dit betekent dat gedurende anderhalf uur lang deze drie artiesten naast elkaar zullen draaien.

Speciaal voor Hard Bass zijn ze daarom de studio ingedoken om een track te maken samen. Dat twee artiesten samen een track maken is niet ongewoon, maar het komt veel minder voor dat drie artiesten samen aan nieuw materiaal werken.

dbstf hard driver frontlinerAlledrie hebben ze zichzelf al jaren bewezen in de scene en laten zien dat ze met verschillende stromingen binnen de hardstyle overweg kunnen. Als we afgaan op de tracks die ze afzonderlijk de laatste tijd hebben uitgebracht mogen we van deze collab op z’n zachtst gezegd een hoop verwachten.

Zo kwamen D-Block & S-te-Fan onlangs met hun track “Higher”, die ook werd gebruikt voor de aftermovie van Intents Festival. Frontliner kwam met het grote nieuws dat hij onlangs een remix heeft mogen maken voor de track “Sally” van Hardwell. En als laatste kwam Hard Driver onlangs nog met z’n rauwe track “Rampage”.

Reageren