Bas van Herk
Door Bas van Herk

B-Frontliner is een live-act bestaande uit, hoe kan het ook anders, Frontliner en B-Front. Deze combinatie ontstond in het vorige decennium en wist beide stijlen te combineren tot een werkende formule. Een track als ‘Magic’ wordt nog steeds met veel liefde ontvangen door het publiek.

Na een periode van stilte draaide het duo tijdens Hard Bass 2015, wat alweer bijna 3 jaar geleden is. Daar kwamen een aantal nieuwe tracks voorbij en al snel wilde het publiek weten wanneer ze uit zouden komen. Helaas bleef het ontzettend lang stil. Tenminste, tot Frontliner een Q&A hield op z’n Facebook pagina.

Een van zijn fans stelde de vraag wanneer ‘World Outside’ uitgebracht zou worden. Daar ontving hij het volgende antwoord op:

Alsof er nog niet genoeg albums worden uitgebracht doet Frontliner er dus nog een schepje bovenop. Hoewel het album nog niet officieel aangekondigd is, heeft de act inmiddels al een flink aantal tracks klaarliggen om uitgebracht te worden. Laten we hopen dat er dus snel meer bekend gaat worden.

Foto via: Hardstyle Mag

Reageren