Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Frontliner staat erom bekend dat hij veel experimenteert in de studio. Daarnaast neemt hij ook veel tijd om z’n fans te woord te staan. Eerder hield hij een Q&A waar geniale antwoorden uitkwamen en gisteren besloot hij om opnieuw zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Dit keer waren de vragen iets minder humoristisch, maar daarom zeker niet minder interessant. Er werden namelijk behoorlijk wat nieuwtjes onthuld en tevens ook gecreëerd.

1. Frontliner & Noisecontrollers collab
Zo werd duidelijk dat Frontliner bezig is met een track met Noisecontrollers. Uit een recent interview met DJ Mag werd al duidelijk dat zie hiermee bezig zijn en dat de track dit jaar nog af zal worden gemaakt. Het duurt alleen nog even omdat de twee artiesten het naar eigen zeggen telkens veel te gezellig hebben om veel vooruitgang te boeken.

2. Frontliner & Sub Sonik collab
Nadat een fan vroeg wanneer Barry (Frontliner) een track zou gaan maken met Sub Sonik antwoordde hij “Whenever he’s ready, I will be here patiently waiting.” Dat liet Sub Sonik natuurlijk niet ongeroerd, dus al snel kwam hij met het antwoord “You don’t have to wait anymore! let’s do this.”

3. Frontliner komt met een hardcore track
Wederom door een fan kwam Frontliner met iets nieuws. Toen er namelijk werd gevraagd of hij een hardcore track zou maken als zijn comment meer dan 300 likes zou krijgen. Barry gaf aan dat daar slechts 50 likes voor nodig zouden zijn, maar toch kreeg de comment er meer dan 400. Genoeg reden voor hem om ermee akkoord te gaan dus. Hij gaf aan een livestream te zullen doen waarin zodat mensen mee konden kijken en luisteren.

4. Nieuw Frontliner album in 2017
Jazeker, na 2x een ‘The Summer of Frontliner’ te hebben gedaan gaf Frontliner aan dat zijn project voor 2017 een nieuw album wordt. Of dat ook gaat lukken is natuurlijk maar de vraag, maar als iemand track na track uit z’n studio weet te rollen is hij het wel.

5. Edit van ‘Showtek & Major Lazer – Believer’
Hoewel dit nieuwtje niet uit de Q&A kwam is het toch een nieuwtje. Frontliner plaatste een aantal dagen geleden een video waarin hij aangaf de nieuwste track van Showtek & Major Lazer erg tof te vinden. Zo tof, dat hij er zijn eigen draai aan wilde geven met een edit. In deze video kun je meekijken hoe hij werkt aan de track.

Reageren