Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De crew van Roughstate heeft er met Galactixx een nieuw lid bij. Hiermee heeft de Hardstyle producer een regelrechte primeur te pakken, want voor het eerst stroomt een Rough Recruit-artiest door naar het imposante hoofdlabel.

LEES OOK: Roughstate begint tweede label: “Een producer zal op Rough Recruits kunnen groeien“

Galactixx draait sinds 2016 mee en heeft mede door zijn brede sound al behoorlijk wat releases uitgebracht voordat hij bij Rough Recruits terecht kwam. Hierna werkte deze 28-jarige met de grootste namen zoals Ran-D, Brennan Heart, B-Front en Atmozfears en draaide hij afgelopen jaar zelfs op de mainstages van Decibel outdoor en Intents Festival.

Nu is het tijd voor Galactixx tijd om te volgende stap te nemen. Roughstate werd opgericht door Ran-D, Adaro, B-Front en Frequencerz en tekende vervolgens Rejecta en Digital Punk. Niet veel later lanceerden zij talentenlabel Rough Recruits en nu is Galactixx de eerste die promoveert naar het mainlabel met nieuwe muziek. “Ik ben mega trots op deze volgende grote stap in mijn carrière”, vertelt Ralf over zijn aankondiging. “Ik heb de afgelopen maanden hard gewerkt aan veel nieuwe muziek, en dat dit nu uitkomt op het Roughstate mainlabel is een mooie bekroning op al het werk!”

Galactixx promoveert naar Roughstate: “Change is in the air”

De eerste Galactixx-release als officieel Roughstate-lid staat al in de planning. ‘Sun Goes Down’ komt volgende week donderdag op 26 januari uit en deze track is hier al te pre-saven. Houd Galactixx in de gaten via Instagram om op de hoogte te blijven van de komende releases en zijn nieuwe live-act Interstellar op de REBiRTH-mainstage.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roughstate (@roughstatemusic)

Omslagfoto via Facebook-pagina Galactixx / Kelly van der Maade

 

Reageren