Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Gearbox Digital gaat hun grootste evenement tot nu toe organiseren. Speciaal voor Twin Turbo gaat het succesvolle event van het label een flinke maat groter en verhuist het naar het Breepark: een beruchte locatie binnen de hardere stijlen.

LEES OOK: Art of Creation presenteert eerste eigen event: ‘Chronicles’

Het hing (letterlijk) even in de lucht, want het afgelopen weekend merkten veel festivalliefhebbers al een vliegtuig op dat verklapte dat Gearbox iets gaat doen op 3 december in het gigantische Breepark. Nu is het verlossende woord eruit en blijkt het label groots uit te gaan pakken: “The hype is real!”

Want na vele uitverkochte events en hostings over de hele wereld neemt Gearbox de volgende stap. Het label keert nóg beter en groter terug met Twin Turbo en een line-up die weet hoe het is om gas te geven. In de onderstaande trailer zijn bijvoorbeeld Unresolved en Luminite al te zien, maar hier komen nog veel meer grote namen bij, aldus de organisatie. “Suit up and kick it into gear for the biggest, most epic line-up yet with never seen before battles and live acts.”

Gearbox presents Twin Turbo: “It’s time to step it up with a brand new location: the infamous Breepark”

Gearbox presents Twin Turbo wordt gehouden op 3 december 2022 en is een dagevenement. De kaartverkoop start aanstaande donderdag (25 augustus) om 19:00: pre-registreer je nu alvast via www.gearboxdigital.com voor de officiële line-up release & tickets.

Omslagfoto via Facebook-pagina Gearbox Digital / Outlaw Events

Reageren