Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het team van Gearbox Digital komt met een gloednieuw concept inclusief ijzersterke pijlers genaamd Route 666. Hiermee brengt het label raw naar je voordeur: met uitgebreide sets, een intieme setting én voor een betaalbare prijs.

LEES OOK: Rebelion verantwoordelijk voor The Spotlight op Defqon.1

Gearbox verkocht vorig jaar nog het grote AFAS Live uit, maar is nog steeds nauw verbonden met de underground feestjes. Zij zien de laatste tijd echter een zorgzame trend binnen de hardstyle. “Stijgende ticketprijzen en de sluiting van veel kleine tot middelgrote evenementenlocaties hebben de scene enorm onder druk gezet, waardoor een gezonde voedingsbodem voor nieuw talent niet mogelijk is”, zegt het label. Daarom komt het nu met een nieuw initiatief om artiesten te blijven helpen.

“The ‘Gearbox Family’ have grown together from underground to mainstage”

Route 666 is het concept dat rondreist om een laagdrempelig hardere stijlen-evenement aan te bieden aan (nieuwe) fans in heel Nederland. Deze week is het event in Eindhoven aangekondigd, waar speciale Evolution-sets op het programma staan van Rebelion die je meeneemt van oudere tracks naar nieuwe en Luminite & Thyron die de historie en het heden van Gearbox zullen draaien. Verder vind je hier ook Mutilator en Aversion, plus de battles van Element vs. Exproz en Fraw vs. Dual Damage. Check de volledige line-ups van de eerste events hieronder.

“Het idee achter de uitgebreide sets is om de artiesten de vrijheid te bieden om fans mee te nemen op een onverwachte reis. Ze krijgen de kans om klassiekers te draaien, opkomende talenten te ondersteunen, tracks van andere artiesten te spelen en totaal onverwachte knallers te droppen om fans de meest volledige ervaring van hun favoriete DJ’s te geven.”

Route 666 maakt zich sterk voor de portemonnee van fans: betaalbare en laagdrempelige evenementen

De eerste editie van Gearbox presents Route 666 staat gepland op 30 juni in het beroemde Bootshaus in Duitsland en de eerste Nederlandse editie vindt plaats op 21 oktober in Vibes Eindhoven (voormalig Beursgebouw). Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website van het label: meer dan de helft van de tickets zijn in de eerste dag van de verkoop al verkocht. Meer evenementen bij jou in de buurt worden later aangekondigd.

Keulen [DE], 30 juni 2023

Anderex
Cybergore (So Juice b2b Deezl)
Exproz
Fraw
Krowdexx
Mutilator
Riot Shift
Sins Of Insanity b2b Spectre
The Straikerz
Hosted by MC Focus

Eindhoven, 21 oktober 2023

REBELION (Evolution Set)
Aversion
BMBERJCK vs Sparkz
Element vs Exproz
Fraw vs Dual Damage
Luminite & Thyron (Gearbox Evolution Set)
Mutilator
Hosted by Mc Focus

Omslagfoto via Facebook-pagina Gearbox Digital

Reageren