Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het hing al een tijdje in de lucht, maar de puzzelstukjes beginnen nu langzaam aan in elkaar te vallen. Zojuist is er een nieuw evenement verschenen van het Gearbox Digital label, dat een splinternieuw album zal lanceren. De grote vraag blijft alleen: welke artiest schrijft het album achter zijn naam?

Op internet gaan er al verschillende geruchten rond. De live-act Aggressive Act zou namelijk al bezig zijn met een album, maar het zou ook kunnen dat alleen Malice hiervoor verantwoordelijk is. In de video, die vanavond is verschenen op social media, komt het album release event The Extreme nadrukkelijk naar voren. De locatie (North Sea Venue, op steenworp afstand van de hoofdstad) en datum staan hier ook al in vermeld en valt tijdens het Amsterdam Dance Event: namelijk 20 oktober 2018.

‘The Extreme’ album release event tijdens ADE

Opvallend is ook dat het evenement festivaltijden hanteert. Van 14:00 tot 0:00 zijn de deuren van de voormalige Hemkade geopend voor de album release party. Voor meer info over het event en het album, zullen we het officiële Facebook-event in de gaten moeten houden.

Omslagfoto via Facebook-event Gearbox Digital presents The Extreme – Album Release Event

Reageren