Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Gearbox Digital staat aan de vooravond van het grootste RAW-labelevent tot nu toe. Hiervan is de line-up zojuist bekendgemaakt: met 24 keiharde artiesten in 11 uur op één podium. “Twin Turbo will yet again deliver an atmosphere like no other.”

LEES OOK: Gearbox breidt uit naar Breepark: “Bigger and better than ever before”

De opmars van Gearbox Digital wordt met het grootste Twin Turbo-evenement opnieuw vervolgd. Wereldwijd verkocht het label meerdere evenementen uit en nu is het tijd voor de grootste stap: voor een enorm aantal van 10.000 raw hardstyle-liefhebbers in de beruchte hal van Breepark. “The line-up needed to be as epic as the location – and we have delivered just that!”

De Gearbox Twin Turbo line-up windt er dan ook geen doekjes om. Zoals je gewend bent zullen een grote hoeveelheid aan back2backs plaatsnemen op het grote podium: maar welke combinaties dit precies zijn, blijft nog even geheim. Check de volledige line-up hieronder.

Gearbox Digital – Twin Turbo line-up

Adjuzt
Anderex
Aversion
Deezl
Dimitri K
Exproz
Fraw
Imperatorz
Krowdexx
Luminite
Major Conspiracy
Malice
Mish
Mutilator
Ncrypta
Physika
Regain
Riot Shift
Sickmode
So Juice
The Purge
The Straikerz
Thyron
Unresolved
MC Focus
MC Democian

“Take a step away from the normal and experience a party that will live with you for a lifetime!”

Gearbox Digital – Twin Turbo vindt plaats op zaterdag 3 december in het Breepark in Breda. Bemachtig nu je tickets nog voordat de prijzen omhoog gaan via de officiële website.

Omslagfoto via Facebook-pagina Gearbox Digital / Outlaw Events

Reageren