Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Gearbox Digital blijft in de allerhoogste versnelling en geeft een vervolg aan het succesvolle Overdrive. Na het geslaagde debuut keert het (bouncy) uptempo hardcore-event namelijk terug: “Together with 14 of the most respected and hyped artists of the moment, we embark on our greatest bounce mission yet!”

LEES OOK: Het eerste Gearbox Digital Outdoor festival breidt uit naar 2 dagen

Afgelopen januari wist Gearbox presents Overdrive een behoorlijke stempel te drukken. Het label verkocht namelijk niet alleen de Ziggo Dome en vele andere evenementen uit, maar ook voor dit eerste uptempo-evenement waren alle kaarten met hoge snelheid gevlogen. Het Overdrive-concept is kristalhelder: de grote headliners en aanstormende talenten uit het genre zijn namelijk voor een schappelijke prijs te zien.

“Gearbox geeft om het publiek door betaalbare ticketprijzen aan te bieden, en Overdrive is daarop geen uitzondering”, zegt de organisatie. Na de uitstekende reacties op het event (en de livesets van de afgelopen keer) heeft het sublabel opnieuw een line-up van formaat aan weten te trekken op de plek waar het allemaal begon. “Het was voor ons onvermijdelijk om terug te keren naar het legendarische Vibes Eindhoven (voorheen Beursgebouw)!”

Gearbox presents Overdrive #2 line-up

Akimbo presents: GAME ON // TEAM DEATHMATCH \\ WORLD PREMIER
Abaddon
The Dope Doctor
Eraized
Manifest Destiny Atomic Apocalypse LIVE – Final performance
Mind Compressor
Noxiouz
Revellers
Satirized
Screecher
Spitnoise
Tharoza
Tharken
DJ Contest Winner

Deze keer op de tweede Overdrive-editie ga je wereldpremière van Akimbo’s nieuwe live-act op het podium zien. Daarnaast zijn zwaargewichten zoals Abaddon en Noxiuz, en bovendien doen de mannen van Manifest Destiny hun allerlaatste Atomic Apocalypse LIVE. Om talent (zoals altijd) te stimuleren is er opnieuw een plekje op de line-up gereserveerd voor de winnaar van de DJ contest.

“Eerste 500 Overdrive-tickets zijn slechts €20 ex fee”

Gearbox presents Overdrive #2 wordt gehouden op zaterdag 5 oktober 2024 in Vibes Eindhoven. De eerste 500 kaartkopers kunnen hun ticket scoren voor slechts €20 (ex fee) – hiervoor hoef je je alleen in te schrijven voor de loyalty sale die op dinsdag 25 juni om 12:00 begint. De reguliere kaartverkoop gaat diezelfde dag om 18:00 van start.

Omslagfoto via Gearbox Digital / Maarten de Bruin Fotografie

 

Reageren