Hard News
Door Hard News

Net iets meer dan één jaar geleden verscheen het baanbrekende album Mechanical Warfare. Op dit moment was Gearbox een relatief onbekende naam in de Raw Hardstyle scene, maar het succes van dit album plaatste Gearbox direct in de spotlight, waarna Gearbox is blijven inspireren.

Mechanical Warfare werd uitgebracht en was gelijk uniek; niemand had eerder door het produceren van een thema-album op deze manier het verhaal verteld van een mechanische strijd tussen Hard Dance en Hardstyle. Zowel deze originaliteit en de ingenieuze mixstijl van Splinta, de man achter de mix van het album, zorgden ervoor dat Mechanical Warfare voortaan één van de opvallendste albums binnen de Hard Dance scene zou zijn. Nu, één jaar later, ligt de verantwoordelijkheid bij Klonez die het volgende hoofdstuk van de Gearbox Warfare zal gaan vertellen. Het album is nu te bestellen bij Gearboxdigital.com.

Available at Gearbox DigitalHybrid Warfare vertelt het verhaal van een muziekscene gevuld met typische, repetitieve klanken waarbij het army van Gearbox artiesten probeert uit deze mal te breken en door gebruik van een innovatieve cross-genre mix alle barrières voor hun respectievelijke genres te slopen.

Tracklist:
01. KloneZ – Hybrid Warfare Intro
02. Upraiser – H4VR4N
03. Side E-Fect – Machines
04. KloneZ & Splinta – Ultimate
05. Dark by Design – Machete Rave
06. MickeyG – Let’s Go
07. Splinta & Sick Sense – Half Blood
08. Rebelion – Crowd CTRL
09. Luminite – Alien Technology
10. D-Sturb & Luminite – Sound Of The Bassdrum
11. Dual Decimation – Roots of 260
12. D-Sturb & Thyron – Goddamn
13. Primefire – Fight
14. Unresolved – Overground
15. Epsylon – Deadly Walk
16. Adventum & Malice – New Level
17. Rebelion & Malice – Confronting Evil

Deze formule biedt een tal van speciale tracks; Dubstep, Deathstep, Darkstep, D’n’B, Techno, Trance, Trap, House, Hip Hop, Heavy Metal en zelfs Zweedse Ganster Rap beïnvloeden de sound van dit nieuwe album en de resultaten zijn fenomenaal! KloneZ begint het album met een adembenemend intro dat je gelijk doet opgaan in de sfeer van het album en hier pas na afloop weer uit te stappen.

Iedere track is uniek en opzichzelfstaand. De samenwerkingen tussen D-Sturb, Thyron, Luminite, Malice en Rebelion resulteerden in een onberispelijke mix van stijlen en met name Splinta en Sick Sense zijn een weg ingeslagen die de deur opent tot een geheel nieuw potentieel sub-genre in de Hardstyle.

Front Hybrid Warfare 2 2K

Het album biedt een breed scala aan tracks die zouden kunnen (en moeten) worden afgespeeld op elk Harder Styles evenement. Vele van de nummers zijn al massaal gesupport door enkele van de grotere namen in de scene, zoals van Warface die onlangs de zeer geanticipeerde track van Rebelion & Malice “Confronting Evil” draaide. Fans hebben maandenlang uitgekeken naar de release van deze track, die een passend einde biedt aan wat al met al een buitengewoon album is.

De artiesten van Gearbox hebben echt gepresteerd op dit album, het is dan ook gemakkelijk te begrijpen waarom hun populariteit de spuigaten uit loopt!

De kwaliteit en originaliteit van artiesten zoals D-Sturb, Luminite, Rebelion, Malice, Primefire, Unresolved, Dual Decimation en Adventum maken Gearbox waarschijnlijk het meest spannende label van de scene. Voor de boekingen van elk van deze artiesten kun je terecht bij het nieuwe ‘Pure Bookings’.

Suppression Hybrid Warfare
Het komende Suppression event geeft je de mogelijkheid om de volledige Gearbox line-up in al haar glorie te zien, wat nu al voorbestemd is om een grootse en bijzondere gebeurtenis te gaan worden! ‘Suppresion Presents: Gearbox’ vindt plaats op 19 december in de industriële sferen van De Lichtfabriek te Haarlem, voor de spotprijs van slechts 18 euro! Met artiesten uit Zweden, Ierland, Schotland, Italië, Estland, België, Zwitserland en Oostenrijk is dit waarschijnlijk het meest multi-nationale evenement dit jaar! Tijdens dit evenement is er ook de mogelijkheid om Hybrid Warfare en overige Gearbox merchandise te kopen.

Dit is echt een ongelooflijk jaar voor Gearbox, wiens populariteit groeit met de seconde. Met de release van Hybrid Warfare en het evenement Suppression Presents: Gearbox, zorgt het label dan ook voor de verdiende, passende climax van het ‘Year of the Gear’.

Koop het album hier: Gearboxdigital.com.

Reageren