Peter de Valck
Door Peter de Valck

Op zaterdag 27 augustus zal het enige nachtfestival van de hardere stijlen in Nederland weer verwoesting achterlaten. Ground Zero Festival vindt voor de elfde keer plaats op recreatieterrein Bussloo. In het licht van de duisternis komen we samen en bundelen we onze krachten om volle bak door het geluid te gaan.

“We have witnessed disorder and chaos, now we meet again. Ground Zero will lead you through a thrilling night of Hardcore, until dawn arises. Get your blood pumping with the official trailer of Ground Zero Festival 2016!”

Met meer dan 100 artiesten, verspreid over tien area’s, is Ground Zero niet alleen het enige nachtfestival van Nederland, maar ook één van de meest gevarieerde festivals in de hardere stijlen. Het speciale terrein waar zoveel geschiedenis is geschreven, heeft de capaciteit om een hele nacht ruim 20.000 bezoekers te ontvangen. Tien waanzinnige area’s die dit jaar groter zijn dan voorgaande jaren. De twee grote mainstages van de Hardcore en Hardstyle zullen ook dit jaar dik zijn aangekleed.

Nachtfestival
Welke party- en festivalliefhebber geniet niet van de fantastische zomerfestivals, maar snakt eind augustus weer naar een nacht vol feesten en stampen? Ground Zero is het enige nachtfestival van Nederland en is mede daardoor geliefd. Dwalen door de donkere bossen, stampen bij dikke lasers en vol geluid, de zonsopgang bij het meer; allemaal momenten waar de echte liefhebber naar uitkijkt!

Line-up
Op Ground Zero Festival zullen niet alleen (opkomende) talenten hun opwachting maken, ook de gevestigde orde zal hier aanwezig zijn. Amnesys (live), DaY-már, Evil Activities, Tommyknocker Ophidian, Promo, D-Block & S-te-Fan, Endymion, Hard Atakk (live), Jack of Sound, Outbreak, Rooler (live), Le Bask, The Demon Dwarf, Sjammienators, Ruffneck, Catscan, Placid K, Alien T, Dyprax, Sandy Warez, Noisekick, Audiofreq en The Prophet zijn slechts enkele namen van de artiesten die op 27 augustus aanwezig zullen zijn. Zoals elke editie zet Ground Zero een line-up neer die anders dan anderen is, vol met verrassingen en speciale acts.

Buitenland
De Nederlandse exportproducten Hardcore en Hardstyle zijn niet alleen populair in ons eigen land. De rest van de wereld heeft ook ontdekt dat je in Nederland moet zijn om de beste feesten en festivals mee te maken. Het team van Ground Zero is er dan ook trots op om elk jaar bezoekers uit het buitenland te mogen verwelkomen. Bezoekers uit landen als Duitsland, Engeland, Frankrijk, België, Italië en zelfs uit de Verenigde Staten geven Ground Zero een bijzonder internationaal tintje.

Kijk voor meer informatie en tickets op de officiële website: groundzerofestival.nl

Foto’s door: Rossumedia

Reageren