Mark de Rond
Door Mark de Rond

Het gangster duo Gunz For Hire (Adaro en Ran-D) hebben gisteren een nieuwe track gereleased. De nieuwe plaat ‘Don’t Look’ is geïnspireerd op de film Bird Box en sinds gisteravond te beluisteren op verschillende platformen. 

De nieuwe track ‘Don’t Look’ is de eerste track uit de nieuwe show van de live-act Gunz For Hire voor dit jaar. “Here’s our first new weapon. See you at one of our coming gigs, but whatever you do, don’t take off your blindfold”, zo schreef Gunz For Hire op hun Facebook-pagina. De naam van de nieuwe show is nog niet bekend. De gangsters zullen binnenkort onder andere Reverze en REBiRTH Festival overvallen met hun nieuwe show. Eerder toerde de live-act nog rond met de show Armed & Dangerous.

Netflix opnieuw bron van inspiratie voor Gunz For Hire

Het is voor Gunz For Hire niet de eerste keer dat ze zich hebben laten inspireren door een film of serie die verscheen op Netflix. Eerder had het duo al succes met hun remix ‘Bella Ciao’ uit de hitserie La Casa de Papel. Klik hier om de nieuwe track ‘Don’t Look’ te beluisteren op Spotify.

Omslagfoto via Facebook-pagina I Am Hardstyle

Reageren